Hardter Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Arkadaslar sabah pc actıgımda bilgisayar q-flash ıle baslıyor update et dıyor update yapıyorum res atıyorum ama tekrar q-flash ıle baslıyor sorunu arastırdım fakat bi çözüm bulamadım anakartım:gigabyte 945gcm-s2L yardımcı olursanız sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Windows başlarken mi acılıyor ? yoksa Bios ekranında yuklerken mi açılıyor ? Windows ta ise kaldır gitsin program ekle kaldırdan. Bios ta ise bios ayarlarını bir kuracala bir seceneği vardır oralarda. Olmadı önceki sürüm bir biosa geri don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 pc wındows ekranına gelmıyor q-flash utility v2.05 dıye bısey cıkıyor update yapıyorum ama tekrardan q-flash ıle baslıyor pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar