-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkadaslar oncelikle Aylık ucret nedir? Ve aldıgım acc hesabini istedigim zaman dondurabiliormuyum vede tekrar actırdıgım zaman charlar duruomu yani bir kayba uygurormuyum acıp kapatm yaptıhgımdda. Bu acc vs nasıl alacaz?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 daha oyun çıkmadığı için muhtemelen account alamiyacaksın, Biz Open Beta ' da oynuyoruz. Bedava.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hesabı istediğiniz zaman dondurabiliyorsunuz ve yine istediğiniz zaman açtırabiliyorsunuz. karakterlerin silinmesi gibi bir durum söz konusu değil. aylık ücret amerika için 15 dolar. avrupa için 15 euro olur büyük ihtimalle. account almak için avrupa ve amerika için farklı yollar var. amerika çok zahmetli ve gereksiz bence. avrupayı da avatürk getirecek sanırım. olmadı ingiliz sitelerinden falan getirtilir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben zaten OB'da oynuorum. Sanırım Birde Acc alırken yani once oyun siparis ediormusuz bizim elimizdekiler olmuor yani. Bunun ucreti nedir acaba?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 daha belli olmadı diye biliyorum. ama ben soyluyim aylik 15 dolar/euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 account = oyun oyunu almadan account almanız mümkün değil yanlış bilmiyorsam.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Peki Simdi oyunu siparis ettim(bu oyunun ucreti nedir) oyunla beraber bana acc olacakmı icnde yoksa onun icinde extramı vbasvuracam blizzarda bide her kredi kartı oluor dimi?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 oyunu alacaksın sonra create account diyeceksin accountın yaratılcak :) sanırım birden fazla accountta alınıyordur oyun cıktıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hmmzz anladım arkadaslar cok saolun..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 512k adsl bağlantısı olan bi kafede wow rahat oynanırmı? Ultima Online oynarken bile kasıyor bağlantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Kerhuzad, 18 Kasım 2004 13:11 tarihinde demiş ki: 512k adsl bağlantısı olan bi kafede wow rahat oynanırmı? Ultima Online oynarken bile kasıyor bağlantı? e cevabı kendin vermişsin işte.. ;)[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sanırım kafe dolu olursa kasar ama diger turlu kasmaz uo serverların baglantıları kotu ondan kasıyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bence her turlu kasar bir tek o interneti kullanıo olsa bile 512 nin hepsini o kullanamaz. evden baglansa 512 ile güzel sorun olmaz..[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar