Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Beyler ben hafiften american hastasıyımdır... ama turkiyede modifiye yapılamayacıgnı dusndugum için almıyorum... Fikrim amerikadan hazır modifiyeli almak... Ama burda sizce modifiye ihtimali varmı??? (Zıplayan Amortisörde istiyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Modifiye aracı TRye sokmak zor olabilir. Gümrük, ruhsat iziznleri vs vs falan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: FakeAccount, 12 Kasım 2004 12:04 tarihinde demiş ki: Beyler ben hafiften hastayımdır... Ei.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: navyamphs, 12 Kasım 2004 15:04 tarihinde demiş ki: said: FakeAccount, 12 Kasım 2004 12:04 tarihinde demiş ki: Beyler ben hafiften hastayımdır... Ei. yok ben öyle bişi demedim... Yukarda ne dediğim yazıyor...[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 amerikan dedigin yeni kasalar ise camarolara inanilmaz seyler yapiyorlar modifiyem forumlarinda var bayagi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 RPM otomotiv uğraşıyordu amerikanlarda. Sandık motor da getiriyorlardı (350 427 454 502 cubic inc gibi) Pahalıya patlayacaktır tabi. İstersen sitelerine girip sorabilirsin... http://www.rpmoto.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 saol mino...[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 pek bişi bulamadım :D bi iki parça modifiyesi var o kdr...[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 abso benim bildigim turkiyeye zaten modifiyesizde olsa o arabalari getiremez ancak ve ancak gidip bir fb otomotiv gibi sirket bulucakta yapicak baska turlu getiremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 natodan tanidigi varsa yapabilir :D ama arabayi kullanan kisinin amerikali olmasi lazim git sende bi amerikali sevgili bul :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar