monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ben şimdi üniden mezun olunca 2 sene tecil ettirdim askerliği. tecilin bitiş süresi 22 ağustos olarak muhtemel sevk tarihi de sanırım aralık olarak görünüyor. Haziran ayında tezsiz yüksek lisansa girsem öğrenim süresi boyunca tecil etme imkanım bulunuyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 evet ben de ayni seyi yapmayi planliyorum, son kanunlarla devamlilik zorunlulugu etc de kalkmis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 peki bu yüksek lisanslarda tecil işlemlerini biz mi gerçekleştiriyoruz yoksa okul mu yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Okul yazışmayı yapıyor ama yazışmayı kontrol edip tecil belgesini okuldan almak senin sorumluluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 peki üniversiteyi bitirince tecil ettirmiştim 2 sene şimdi yüksek lisans yapıp bir daha askerliği uzatınca yüksek lisans bitiminde tekrardan bir tecil imkanım oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 1 seneydi galiba arada bir sene de kaydını dondur öğrenim süresinden yemiyor nasılsa -?? -profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Doğru evet 1 sene daha tecil alabiliyorsun yüksek lisans sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 her iki türlüde kısa dönem yapacaksın zaten boşuna yüksekle falan uğraşma bence git gel 5 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 tezsizlerde maşallah 10k dan aşağı yok napalım vericez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 askere git gel daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 devlette tezsiz yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 samaella said: her iki türlüde kısa dönem yapacaksın zaten boşuna yüksekle falan uğraşma bence git gel 5 ay. işim dolayısıyla gitmiyorum, belli hedeflerim var şu 1-2 sene içerisinde onları gerçekleştirdikten sonra gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Üstüne para bile verirler hatta. Üzerine Yytacak yeridir, sıcak suyudur, zaman geçirecek aktiviteleridir vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 tatil köyü lan sporun var yemeğin var dinç bir hayat.. daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Askerde komutan teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 peki yurtdisindan alinan yuksek lisansin denkligini aldigimiz tarihten itibaren mi bu 1 yil ekstra olay var, yoksa diplomanin alindigi tarih mi esas alinan sey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Denklik tarihinden itibaren 1 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 askere gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekermehmet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Öyle ya da böyle mutlaka gideceksin. Kastığına inan deymiyor. Yap kurtul. Tecil için girilen çabalara gerçekten yazık oluyor. Ben de girdim bu çabalara zamanında ama erken gitmek en iyisi. eğer okula niyetin varsa döndükten sonra daha rahat kafayla başla derim. Nacizane önerim. monoscope said: Ben şimdi üniden mezun olunca 2 sene tecil ettirdim askerliği. tecilin bitiş süresi 22 ağustos olarak muhtemel sevk tarihi de sanırım aralık olarak görünüyor. Haziran ayında tezsiz yüksek lisansa girsem öğrenim süresi boyunca tecil etme imkanım bulunuyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu arada istanbul üniversitesini aradım dedim tecil ağustosta bitiyo sevk aralıkta görünüyo tezsiz yüksek lisansınıza kayıt olsam askerliği erteleyebilir miyim dedim olmuyor dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 tecil bitisi agustosta olusu yuzunden mi bilmiyorum da tezsizle erteleme var hani, veya adamlar pislik yapmis sana bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bu tezsiz yüksek lisans için ales şartı kalktı demi? Eğer öyle olursa uzaktan tezsiz yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 programa gore sanirim, basvurmayi planladigim uc okul da istiyor gre denkligi tum universiteler icin gecerli mi bu arada, bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Fly said: tecil bitisi agustosta olusu yuzunden mi bilmiyorum da tezsizle erteleme var hani, veya adamlar pislik yapmis sana bilemedim işin garibi beykent üniversitesini aradım onlar olur dedi. gördüğüm kadarıyla kayıtlar eylülde falan tamamlanıyor benim tecil ağustosta bitiyor ve aralıkta sevk görünüyor. aralığa kadar 50 kere kayıt olurum ben okula ama üni bittikten sonraki 2 yıllık tecilim bittiğinde ben yüksek lisans ile tecil ettirip ettiremediğim muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar