Designer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 <% if Session ("user") = "" OR Session ("pass") = "" Then %> Artık ben de aranızdayım <% ObjUye.Close Set ObjUye = Nothing ObjCon.Close Set ObjCon = Nothing End if %> [signature][hline]:: Designer :: [Bu mesaj Designer tarafından 12 Kasım 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hoşgeldiniz.[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Merhabalar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 way canına güzel giriş hoşgeldin :)[signature][hline]deviL|may|Cry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 I KİSS YOU!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 babacum herkesi öpmeye başladı eauhea.[signature][hline]deviL|may|Cry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hoşbulduk.[signature][hline]:: Designer :: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 DİZAYNIR![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 way way ama cok hava yapma....[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ne oldu havaya kar$ı bı alerjınmı var :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 carpıo abi yeni hastalıktan cıktım felanda :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Designer, 12 Kasım 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Hoşbulduk. wow! bbcode dizaynırı.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Adam dizaynır, bırakın dizayn ettin, aaa :yapma:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hoşgeldin. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. iyi eğlenceler.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ardeth kaptırdın bakıyorum =) Hoş geldın designer kardeş.[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kimliğini ispatlamışsın..aferin :-P hoşgeldin[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ho$geldin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Hepinize teşekkürler arkadaşlar, Hoşbulduk... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Sensible, 12 Kasım 2004 16:31 tarihinde demiş ki: DİZAYNIR! said: Naa, 12 Kasım 2004 20:20 tarihinde demiş ki: way way ama cok hava yapma.... said: fizban, 12 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki: arkadaş fena dizaynır ona göre. said: Saeros, 12 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki: wow! bbcode dizaynırı. Buraya mesaj atmışken hoşgeldin demeniz gereken yerde neler diyorsunuz.. Tiiye alınmaktan nefret ederim. Umarım yanlış anlamışımdır yazdıklarınızı ve umarım ki her yeni geleni bu içtenlikle(!) karşılamıyorsunuzdur.. Neyse yinede teşekkürler. İyi seyirler, iyi günler.[signature][hline]:: Designer :: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bana uo scriptlerini hatırlattı eheh, oj gelmişen[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hoşbulduk.[signature][hline]:: Designer :: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 wilkomen[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.