Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 evet kim telefon açıyor :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hepimiz günde 5 kere açarsak abdul bunalıp istifa edebilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ya bu abdulu arıyorum ama bir turlu çaışırken bulamadım. Ha bire pacific timedayız 8am de gelicez diyor. Saat farkı ne kadar bu pacific time zone ile?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Apache, 19 Ekim 2004 17:10 tarihinde demiş ki: hepimiz günde 5 kere açarsak abdul bunalıp istifa edebilir. puhaha cidden ama. yani adam istifa ederse kim kalacak konuşacak? haklarımızı savunacak?[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: dark-dr, 17 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki: yalniz bu ise sasirdim ve sebebini gercekten cok merak ediyorum. vatikanda olup da turkiyede olmayan sey nedir yani. eger yakin zamanda mantikli bir gelisme olmazsa telefonla konusucam, soruma cevap vermeyip `kredit kart nambir pliiyzz` derse de telefonda 10 turk gucundeyim zaten,`muduru ver sen bana bakiim` stratejisine gecicem. ciddiyim ha. lol yapar mı yapar valla anlaşıldı bu abdulkerim ile bi de ben görüşecem...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar