Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 evet kim telefon açıyor :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hepimiz günde 5 kere açarsak abdul bunalıp istifa edebilir.[signature][hline]shinsetsu desu..
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ya bu abdulu arıyorum ama bir turlu çaışırken bulamadım. Ha bire pacific timedayız 8am de gelicez diyor. Saat farkı ne kadar bu pacific time zone ile?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Apache, 19 Ekim 2004 17:10 tarihinde demiş ki: hepimiz günde 5 kere açarsak abdul bunalıp istifa edebilir. puhaha cidden ama. yani adam istifa ederse kim kalacak konuşacak? haklarımızı savunacak?[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.)
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: dark-dr, 17 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki: yalniz bu ise sasirdim ve sebebini gercekten cok merak ediyorum. vatikanda olup da turkiyede olmayan sey nedir yani. eger yakin zamanda mantikli bir gelisme olmazsa telefonla konusucam, soruma cevap vermeyip `kredit kart nambir pliiyzz` derse de telefonda 10 turk gucundeyim zaten,`muduru ver sen bana bakiim` stratejisine gecicem. ciddiyim ha. lol yapar mı yapar valla anlaşıldı bu abdulkerim ile bi de ben görüşecem...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar