WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Merhaba ; ipad4 te youtube da bir video izlerken onu arka planda bırakarak ( videoyu yada müziği duyarken ) başka bir uygulamaya geçemiyorum. Bunu her denediğimde youtube uygulaması duruyor ve yeni uygulama devreye giriyor. youtube uygulamasına geri döndüğümde kaldığı yerden devam ediyor. Ama ben arkaplanda youtube dan istediğim video yada müzik çalarken başka uygulamarda kullanabilmek istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 youtube uygulamasının bi özelliği o androide de aynı şekilde çalışıyo, arka plana atınca duruyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ios'te uygulamanin desteklemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ya bir tanıdık ipad 4 almış sim kartlı falan olduğu için telefonlar gibi kayır ettirmek gerekiyor mu vs diye sordu? nasıldır durum bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Şebekeye bağlanacağı için pasaport kaydı yapılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Grooveshark tan dinleyebilirsin arkaplanda çalışırken http://grooveshark.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar