LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hadi bakalım açıklayalım ? Hız ile sürat arasındaki fark nedir ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Biri scalar biri vektörel[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 tamam o zaman Hızla , sürat arasındaki FİZİKSEL fark nedir ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hız=yönü belli sürat. hatta V ye hız vektörü dersek S sürat skalar değeri, S=|V| diyebiliriz. [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Kasım 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ışık hızında giderken sinyalleri yakarsak ne olur ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Biri diğerinin türevi falan değil[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hız bı seyın hızı surat ıse hızlanması mı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ayar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sürat dv/dt dir kardeşim zaman türevi işte
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Adam acıkla dıyo nası acıklıcaz yahu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bir dv/dt dediğin ivme dir sürat değil[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Own Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Ruby_DraGon, 17 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki: Hız bı seyın hızı surat ıse hızlanması mı biseyin hızlanması ivme olur hız birimdir 5x sürat diye bişey yoktur azlık çokluk belirtir sadece
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hmm hıc dusunememıstım :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ayar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ee adam hız derken velocity i sürat derken acceleration u kastediyo zaten
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sürat derken speed i kastediyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aynı hata , accelaretion ivme olur ..[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Basit bir Örnek vereyim hız=3x+4y+12z sürat=13 gibin koyu olarak yazılma vektörel olduğunu gösterir[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben Fizik Mühendisliğinde okuyorum .. Gayet de hız ile sürat arasındaki FİZİKSEL veya hertürlü fark , Hız'ın hem hönü hem de sürati belirtmesi yani vektörel bir nicelik olması , sürat ise sadece sürati verir , yani bir değer verir skaler bir değer . Başka bir fark yok , olması mümkün değildir[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek ..
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Anneme sordum (kendisi fizikçidir :) ) Hız birim zamandaki alınan yoldur,Sürat ise hızın ivmelendirilmiş halidir :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Dogrudur walla pekı bu dedıını nasıl ıspatlıycan[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Horrible, 17 Kasım 2004 17:30 tarihinde demiş ki: Anneme sordum (kendisi fizikçidir :) ) Hız birim zamandaki alınan yoldur,Sürat ise hızın ivmelendirilmiş halidir :) Annene gidiyorsun bir adet Halliday Resnick Physics kitabı alıyorsun[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hız artmasına ivemelenme demiyoruz çünkü hız azaladabilir bu da ivemli harekettir sonuç olarak hoş ben demek istediğin anladım ama kıllık olsun maksat :D[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 17 Kasım 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: screamer, 17 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Hız artmasına ivemelenme demiyoruz çünkü hız azaladabilir bu da ivemli harekettir sonuç olarak hoş ben demek istediğin anladım ama kıllık olsun maksat :D Sürat sabit de kalıp olayda ivme olabilir haha , ayrıca kitap olayına +1[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek ..
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 biri beni mi çağırdı hız (+) yon (-) yön farketmez 3m/s hızla geri gittim sürat (+) yön (-) yön farkeder .3m/s hızla geri gittim[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş
Öne çıkan mesajlar