_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bende pek bir sorun yok en fazla 600 fln oluyor evet genelde 400-600 arası test9 arada fırlamıyor degil ama nadir diger low populationlu serverlarda 300 ping fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 pingi iyi olanlar adsl kötüler kablomu acaba? =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aynen öyle sanırım. kablo'da inanılmaz bi latency sorunu var. 1000'in altına inmiyor çoğu zaman..[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 server gidene kadar 2k latency in altini gormedim =] ,kablo neti arayip sordugumda yurtdisi cikislarimizda sorun var diye yanit geldi,her zamanki gibi...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kablo ile bağlanıyorum 17. Serverda 1212 ping var ancak dün böyle bir sorun yoktu 400 den yukarı çok nadir çıkıyordu şu an sizlerde ping nasıl ? Birisi yazarsa bende aynı server a girip sorunun kablodan olup olmadığını anlamış olurum .[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 server 9 da 1.5 lara cıkıyor bazen ortalama 800 lerde server 33 te 400 lerde cok ii[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 şu an 388 ping im var yine test 17 de anlayamadım sorun tr den mi adamlardan mı[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bir oldu pir oldu, central 15 den 240 ping almaya başladım, zaman geçtikçe aşırı derecede düştü ping.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yagmur yagiyo yagmur normaldir. alt yapi alt yapi degil sunger mubarek yani 10 kisi sokaga i$ese o bolgedeki net alt yapisi gocer iddia ederim test edebiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Dial-up'la 400 ping'e kadar indim genelde 700-800..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar