Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fps oyun için mouse?

elma

Öne çıkan mesajlar

Mx310... İdeal mouse... Ben Counter Strike oynarken Mx310 kullanıyordum ve performanstan muhteşem memnundum... (Counter Strike'ı da çok iyi oynardım ayıptır söylemesi...)
Logitech'in bir modeli... Biraz pahalı ama deyiyo... (90 milyona falan almıştım, ucuzlamış olabilir)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

optik ve kablolu olmasına dikkat edicen.

mx310 du sanırım , simetrik olmamalı mx310 gibi.seni 3 parmağını mouse üstünde tutmaya zorlar öyle olunca, tabii o olaydan rahatsız olmayanlar da var.şahsen beni rahatsız ediyor.

dandik bi marka alma çünkü optik olduğundan lazeri bilmemnesi yeterince hızlı olmuyor frame atlıyormuş gibi gösteriyor.

çok da pahalı birşeye gerek yok eğer para durumun rahat değilse.

logitech ve microsoft intelli mouselar bu konuda baya iyi.son çıkan bi microsoft olması lazım simetrik, onu henüz denemedim onu da belirteyim.

20 sensitivity kullanan ve son zamanlarda pek girmesem de aktif bi CS ci olarak söylüyorum bunları.
en önemlisi, denemeden alma.bi arkadaşında veya dükkanda kesinlikle dene.kişiden kişiye değişebilen bir olay.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

mx310 kullaniorm, memnunum ama arcane in dedigi gibi, arcane benimkinden kendi adina memnun degil :P

simetrik mouse kullaniosan 310, yoksa 510 al[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 14 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
Microsoft Wireless IntelliMouse 2.0 var çok memnunum eheheh

ama Mx500 öneriyorlar genelde

Wireless la Sc oynanmaz, Hydra dance dedıgın kablosuz olmaz.

Ayrıca dellendıgıdne kesin alıcının menzilinden cıkarsın, olmaz oyle sey.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft alırken dikkat edin herhangi bir yerinde çok hafif bir renk tonu farkı varsa almayın, o bölgedeki boya inceliyor çok daha koyu bi renk halini alıyor, hem hissediyorsunuz hem de kötü gözüküyor.

belki de sadece benimkinde bulunan bir hatadır, yine de dikkat edin.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...