elma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 nedir tavsiyeleriniz? siz ne kullanıyosunuz fps amaçlı oolarak?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mx310... İdeal mouse... Ben Counter Strike oynarken Mx310 kullanıyordum ve performanstan muhteşem memnundum... (Counter Strike'ı da çok iyi oynardım ayıptır söylemesi...) Logitech'in bir modeli... Biraz pahalı ama deyiyo... (90 milyona falan almıştım, ucuzlamış olabilir)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 turn based strategy için ne tavsiye edersiniz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 optik mouse[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 abi en güzeli toplu a4tech 3 bilemedin 4 senedir aynı fareyi kullanıorum çooookk memnunum arkadaşlar geldiginde fare ye küfrediolar sadce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Microsoft Wireless IntelliMouse 2.0 var çok memnunum eheheh ama Mx500 öneriyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 optik ve kablolu olmasına dikkat edicen. mx310 du sanırım , simetrik olmamalı mx310 gibi.seni 3 parmağını mouse üstünde tutmaya zorlar öyle olunca, tabii o olaydan rahatsız olmayanlar da var.şahsen beni rahatsız ediyor. dandik bi marka alma çünkü optik olduğundan lazeri bilmemnesi yeterince hızlı olmuyor frame atlıyormuş gibi gösteriyor. çok da pahalı birşeye gerek yok eğer para durumun rahat değilse. logitech ve microsoft intelli mouselar bu konuda baya iyi.son çıkan bi microsoft olması lazım simetrik, onu henüz denemedim onu da belirteyim. 20 sensitivity kullanan ve son zamanlarda pek girmesem de aktif bi CS ci olarak söylüyorum bunları. en önemlisi, denemeden alma.bi arkadaşında veya dükkanda kesinlikle dene.kişiden kişiye değişebilen bir olay.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mx310 kullaniorm, memnunum ama arcane in dedigi gibi, arcane benimkinden kendi adina memnun degil :P simetrik mouse kullaniosan 310, yoksa 510 al[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 fps için optik al[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yeni MX310 aldım, farkı hemen hissediyor insan. Mesela yarım saat önce Q3 Rail Arena oynadık, kendimi aştım yani öyle diyeyim :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki: Microsoft Wireless IntelliMouse 2.0 var çok memnunum eheheh ama Mx500 öneriyorlar genelde budur ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 FPS için wireless KESINLIKLE iyi değil. Pili biter, bakarsın ekrana.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ayrıca biraz kaydırabiliyo wireless duruma göre.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki: Microsoft Wireless IntelliMouse 2.0 var çok memnunum eheheh ama Mx500 öneriyorlar genelde Wireless la Sc oynanmaz, Hydra dance dedıgın kablosuz olmaz. Ayrıca dellendıgıdne kesin alıcının menzilinden cıkarsın, olmaz oyle sey.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Microsoft S+ARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bende intelli var kablosuz, gayet memnunum. denemeden alma kesinlikle...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 MX310'un altındaki siyah hedeler daha 1 hafta olmadan erimeye başlamış ya, asdsad :hrr:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Onemli olan mouse degil onu kullanan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 microsoft alırken dikkat edin herhangi bir yerinde çok hafif bir renk tonu farkı varsa almayın, o bölgedeki boya inceliyor çok daha koyu bi renk halini alıyor, hem hissediyorsunuz hem de kötü gözüküyor. belki de sadece benimkinde bulunan bir hatadır, yine de dikkat edin.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar