chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sen ne yapıyorsun orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 elektronik muhendisiyim urun dizayni yapan bir sirkette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 14.5k dolara türkiyede anca saçma sapan e46 3.16i alıyosun abi ahahaha. süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 turkiyede saka gibi abi araba fiyatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Airbag ömrü 10 yıl der kaçarım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 manve said: m3 cabrio is vardir muhakkak, yalniz yeni gelen herkesi opme derdinde buradakiler, gerci beni hala opuyorlar 2 sene bitti :) yesil kart olmadiktan sonra normalin altinda bir paraya calisiyorsun ama olsun o bile turkiyeye donmemeye yetecek kosulu sagliyor intihar sebebi su yaptigin biliyosun di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 paramecium said: Selam, Airbag ömrü 10 yıl der kaçarım ;) Saygılar. benim kazada 2000 model arabada yolcu tarafi on konsol haric komple acilmisti, darbe direk arka tarafa oldugundan geri kalan acilmadi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 z3 e36 platformu uzerine insaa edilmis bir arac. o nedenle onermem. sadece z3 M guzel bir araba, onun da kontrolu biraz zor. zaten saglamini bulabilir misin o da mechul. turkiye de olsan koleksiyon icin garaja atilmamis ortada satista dolasan zaten bir elin parmagi kadar var, onlar da pertten toplama durumda neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bir de z3 un amerika da uretildigi dogru bir bilgi. ancak amerika da uretilen x5 gibi, amerikan uretimlerinin sorunu malzeme kalitesi falan degil, direk her model yilinda ciddi bir seyleri revize etmeleri. ufak tefek seyler olur da, bazi seyleri almanlar ornegin majyaja birakiyor aciliyeti yoksa. amerika daki uretimler oyle olmuyor nedense. ilk uretimlerde DTC yok ornegin, e36 larda (3 serisi) yoktu cunku o donemde. daha ne oluyor demeden DTC geliyor arabaya. daha ikinci yilinda motor degistiriyor, yetmiyor e39 (5 serisi)larin ve e46 larin (3 serisi) ciddi motor degisikligi gordugu gunlerde bu da ikinci kez motor degistiriyor. arabanin bir yili bir yilini tutmuyor, yoyo ya donuyor resmen. dolayisi ile son uretim yili 2002, alsam alsam 2002 model bir tane alirdim herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 z3 mu, e46 mi, clk mi derken cok tatli bir 98 model fakir porsche'u denk geldi:) onu almis bulundum. Ilk is olarak direksiyondaki taşlı maşlı abidik sey ile ondeki kuru kafadan kurtuldum :) 4 lastigi de degistirmem gerekiyor, farlari nasil becerdilerse plastigini patlatmislar, onlari degistirmem lazim. Bir de tavani kapatamadim, aldigimda calisiyordu ama bir sorun oldugu belliydi. Actiktan sonra kapatamadim aksam. motor falan calisiyor ama metal kapak tam kalkacakken cat diye ses geliyor ve basa donuyor. Onu arastiriyorum simdi neyi var diye. Bunlarin disinda arabada baska bir sorun yok gibi, saka gibi bir fiyata aldik cidden. 6100$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 iyi günlerde kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 6100$ peki. küfür içerir yazar burada yaşadığı TC devletine, araç mazot ve vergi fiyatlarına, yaptığı tahsile karşılık elde edemediği maddi menfaatlere, kendisi başta olmak üzere diğer bilimum sorumlulara en içten dilekleriyle giydirmektedir. gülegüle kullanasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 6100 tabi bizim hayallerimizin otesinde.. ama yedek parca ve iscilik de 6100 tutmasin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Teşekkür ederim :) Kendi servisine götürürsem dediğin gibi fiyatlar uçuk kaçık ama basit şeyleri kendim halletmeye düşünüyorum. Onun dışında bir problem çıkarsa da satarım heralde. Vergi idalerivar önümüzdeki ay. Bütün araba fiyatları %10-15 artıyor Abi motoru görmek nasıl olmadı daha. Adamlar ebesinin şeyini saklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 6100.... Altıbinyüz 6binyüz. 6000yüz. Altıbin100 aklımı çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 98 boxer bizde yine vardır bi 40 bin avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Red said: 98 boxer bizde yine vardır bi 40 bin avro 50-60 bin TL bandinda alinabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bana teklif ettilerdi 55 liraya 2 sene once. ama 99-00 falandi sanirim. o siralar TT merakim vardi. ho$ paraya kiyamayip polo gti almistim ama o da baska bi hikaye.. galerici bi arkadasta vardi hatta, 55e falan alip 65 70 fiyata okutmaya calisiyoruz demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar