Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw Z3

manve

Öne çıkan mesajlar

manve said:

m3 cabrio

is vardir muhakkak, yalniz yeni gelen herkesi opme derdinde buradakiler, gerci beni hala opuyorlar 2 sene bitti :) yesil kart olmadiktan sonra normalin altinda bir paraya calisiyorsun ama olsun o bile turkiyeye donmemeye yetecek kosulu sagliyor

intihar sebebi su yaptigin biliyosun di mi.
Sosyal ağlarda paylaş

z3 e36 platformu uzerine insaa edilmis bir arac. o nedenle onermem.

sadece z3 M guzel bir araba, onun da kontrolu biraz zor. zaten saglamini bulabilir misin o da mechul. turkiye de olsan koleksiyon icin garaja atilmamis ortada satista dolasan zaten bir elin parmagi kadar var, onlar da pertten toplama durumda neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de z3 un amerika da uretildigi dogru bir bilgi. ancak amerika da uretilen x5 gibi, amerikan uretimlerinin sorunu malzeme kalitesi falan degil, direk her model yilinda ciddi bir seyleri revize etmeleri. ufak tefek seyler olur da, bazi seyleri almanlar ornegin majyaja birakiyor aciliyeti yoksa. amerika daki uretimler oyle olmuyor nedense.

ilk uretimlerde DTC yok ornegin, e36 larda (3 serisi) yoktu cunku o donemde. daha ne oluyor demeden DTC geliyor arabaya. daha ikinci yilinda motor degistiriyor, yetmiyor e39 (5 serisi)larin ve e46 larin (3 serisi) ciddi motor degisikligi gordugu gunlerde bu da ikinci kez motor degistiriyor.

arabanin bir yili bir yilini tutmuyor, yoyo ya donuyor resmen. dolayisi ile son uretim yili 2002, alsam alsam 2002 model bir tane alirdim herhalde :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

z3 mu, e46 mi, clk mi derken cok tatli bir 98 model fakir porsche'u denk geldi:) onu almis bulundum.

Ilk is olarak direksiyondaki taşlı maşlı abidik sey ile ondeki kuru kafadan kurtuldum :)

4 lastigi de degistirmem gerekiyor,

farlari nasil becerdilerse plastigini patlatmislar, onlari degistirmem lazim.

Bir de tavani kapatamadim, aldigimda calisiyordu ama bir sorun oldugu belliydi. Actiktan sonra kapatamadim aksam. motor falan calisiyor ama metal kapak tam kalkacakken cat diye ses geliyor ve basa donuyor. Onu arastiriyorum simdi neyi var diye.

Bunlarin disinda arabada baska bir sorun yok gibi, saka gibi bir fiyata aldik cidden. 6100$ :)

Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim :)

Kendi servisine götürürsem dediğin gibi fiyatlar uçuk kaçık ama basit şeyleri kendim halletmeye düşünüyorum. Onun dışında bir problem çıkarsa da satarım heralde. Vergi idalerivar önümüzdeki ay. Bütün araba fiyatları %10-15 artıyor

Abi motoru görmek nasıl olmadı daha. Adamlar ebesinin şeyini saklamış
Sosyal ağlarda paylaş

bana teklif ettilerdi 55 liraya 2 sene once. ama 99-00 falandi sanirim. o siralar TT merakim vardi. ho$ paraya kiyamayip polo gti almistim ama o da baska bi hikaye..

galerici bi arkadasta vardi hatta, 55e falan alip 65 70 fiyata okutmaya calisiyoruz demisti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...