Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşya düşme olayı

odchu

Öne çıkan mesajlar

bir grupta, yaratıklardan düşen eşyaları grup üyelerine dağıtmak için koyabileceğiniz bi kaç kural var; bunların tam olarak açıklaması nedir? ve de tüm eşyalar için - "group looting"de sadece büyülü eşyalar için "rolling" yapıyor - "rolling" olayını yapabilme olanağımız var mı, varsa hangisi?..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

Round robin'de sırayla loot'luyor herkes.

Hangilerinde zar atılıyor bende tam anlamadım ama hangi loot tipini seçerseniz seçin bazı itemler zarlık sanırım.

Group loot olayınıda çözemedim bir türlü. Bir quest için grup olarak kasıyorsunuz, item birine çıkıyor birine çıkmıyor.. Sonra başka yerde herkese aynı anda çıkıyor.. Sanırım tek item olan quest'leri herkese verecek şekilde ayarlamışlar. Gerisi şans..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Zar çıkınca 2 seçenek var, biri zar atma diğeri pas geçme.Ben şuana kadar 15 item ın 14 ünü kaybettiğim için aşırı gıcığım zar sistemine. %50 şansla bukadar kaybetmekde bana mahsusdur herhalde.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

evet zar olayı yeşil (magical) itemlarda oluyor sanırım. bu arada test 4'de horde oynarken 10'a yakın magical bulduk grupla. ve işine yarasın yaramasın kimse pas geçmedi benim dışımda. bana lazım olan two-handed axe için priest de zar atıyor mesela, ya da warrior gerekmeyen robe için zar atıyor.

hayır tabii ki alıp satabilir. onun da hakkı var, ama etiktir işine yaramayan eşyayı bırakmak. neyse..

quest item'lara gelince. onları ben de tam anlamadım. ama anladığım kadarıyla şöyle. genelde bunlar 2 çeşit oluyor. biri şu yaratığın kulağından 10 tane, burnundan 22 tane getir şeklinde, öbürü ise şu Hede Hödö isimli büyücüyü öldür kitabını getir şeklinde. bu boss'lardan çıkan ana quest item'lar bir kişi tarafından loot'lanında tüm partiye geliyor. ama bu yaratık loot'undan bulduğunuz kulak, burun hedelerini sadece tek kişi loot'luyor.

emin değilim, sanırım böyle. tam olarak bilen varsa anlatırsa ya da link verirse sevinirim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 17 Kasım 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet dostum dediğin doğru aynen öyle oluyor. Mesela şunun patisi bunun burnundan topla geyiğini öldüren alıyor gibime geldi şu ana kadar. mesela şey yapıyoduk biz 3 kişilik grupta herkez atlıyodu tamamladıktan sonra son kalan kişiye izin veriyoduk öldürmesi için o lootluyodu. ama büyük itemları bilmemne stone yok işte bilmemnenin journal felan gibi herkeze var 1 adamdan herkez lootluyo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

mirage, "senin kullanamayacağın eşyaların, rolling yapılması; ya da hiç almaman(bundan emin değilim)" gibisinden bir party looting ayarı var.. sondan ikinci olması lazım...

hepsinin açıklaması yok mudur bi yerde... ?[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi okudum bir yerlerde, yazayım bir şeyler:

said:
odchu, 17 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
mirage, "senin kullanamayacağın eşyaların, rolling yapılması; ya da hiç almaman(bundan emin değilim)" gibisinden bir party looting ayarı var.. sondan ikinci olması lazım...

hepsinin açıklaması yok mudur bi yerde... ?

evet aynen öyle bir şey varmış. need for greed (ya da greed for need miydi :p). bu aktifken zar atılma ekranı geldiğinde, kullanamayacağınız bir eşya çıkarsa otomatik olarak zar atmıyorsunuz. yani 2 warrior, 1 priest partideyken bir mail armor çıkarsa, priest zar atamıyor. güzel bir şey bence.

said:
aquila, 18 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
hangi esyalarda zar atilicani ayarlayabiliyo grup lideri.secenegin adini tam hatirlamiyorumda loot seceneklerinin en altinda...

o ayar ise sadece eşyaların bulunma zorluğuna göreymiş. yani mesela yeşil renk ve üstüne zar at, mavi renk ve üstüne zar at gibi kısıtlama getirebiliyormuşuz yanlış anlamadıysam.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 18 Kasım 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 18 Kasım 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odchu, 17 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki:

hepsinin açıklaması yok mudur bi yerde... ?

evet aynen öyle bir şey varmış. need for greed (ya da greed for need miydi :p). bu aktifken zar atılma ekranı geldiğinde, kullanamayacağınız bir eşya çıkarsa otomatik olarak zar atmıyorsunuz. yani 2 warrior, 1 priest partideyken bir mail armor çıkarsa, priest zar atamıyor. güzel bir şey bence.

ama aynı warrior cloth armor çıkınca zar atabiliyor.O yüzden pek kullanılmıyor o şey.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi robin hood kıme ne cıkarsa yesıl itemlerde cıkınca eger party elemanların özürlü yada item manyagı ise pass gecmıyor zarda ben genelde bana yaramayan item ıcın pass gecıyorum sonucta alıp nereme sokucam 3 silver için degmez[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene...
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Round Robin (default) - Everyone takes turns in looting. It is your turn to loot again when everyone has taken their turn in that "round." This setting is recommended for most situations. If a player bends down to loot a monster under Round Robin looting, then if they leave items on the corpse that they haven't looted, anyone in the party can loot them. Keep in mind that more than one person will be able to loot a corpse if the person currently looting already has enough of the quest items that that specific monster dropped.

Free-For-All - This setting allows anyone in the party to loot any corpse. You might find this option useful if no one cares who gets what, or how often any one person gets to loot.

Master Looter - This setting allows the group leader to loot everything and allows the leader to decide if other members in the party are to get items, and what items they should get. This becomes useful when very powerful items are dropping and people can't be trusted to pass them out fairly.[signature][hline]pff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...