paramecium Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Selam, Yeni Fluence 1.6 benzinli motor ile birlikte EDC değil de CVT şanzıman sunuyor. Hangi ara yaptılar yahu? Bu arada 1.6dCi motor seçenekler dâhilinde ama 6 ileri manuel vites ile : Tipi önceki kasadan daha düzgün duruyor; en azından önden. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu arada pek bilmediğimden soruyorum EDC mi iyi CvT mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Selam, CVT hoşuma giden bir yapıya sahip. Performans ve yakıt tüketimi açısından incelemedim hiç. Açıkçası aynı model ve motor için 2 seçeneği de sunan bir modele de denk gelmediğim için esaslı bir kıyaslama yapmak zor. CVT'nin motoru daha az koşturduğunu düşünüyorum. Vites geçişi falan da hissetmiyorsun hem. Konfor konusunda avantajlı sanırım. Fakat CVT'de tork aktarımı kısıtlı. Daha yüksek tork aktarmak mümkün ama tasarım kullanışlı olmanın ötesine geçiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar