Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 duydunuzmu? adam demiski size maslak ilersinde orman arazisinden dev gibi stat yapacak arazi verelim, ali sami yen arazisini bize birakin hem trafigi sitmeyin hemde sizin ormanlik gzuıel 50k adam sigacak statlik yeriniz olsun bence cok makul[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 böyle bir teklifi ciddi bir yerde görmedim daha ama kabul edilebilir bir şey olur şartları bukadar basitse[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 orman arazisi? aman ne güzel... yakın yıkın kurtulalım pis ağaçlardan...[hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sacmalamayin artik sariyerdeki bilmem kac yuz milyon m2 araziden alacagimz yer ne kadar? hemde mecidiyekoyde trafik felc olmayacak, orayada adam gibi bir plaza dikilir bizde cok ozledigimiz 20dk evvelden gidip mac izleme keyfine kavusuruz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Infeqted, 04 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: sacmalamayin artik sariyerdeki bilmem kac yuz milyon m2 araziden alacagimz yer ne kadar? hemde mecidiyekoyde trafik felc olmayacak, orayada adam gibi bir plaza dikilir bizde cok ozledigimiz 20dk evvelden gidip mac izleme keyfine kavusuruz[hline] Walla o duyguyu daha once hic yasamadik ki nasi ozleyelim hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 dimi işinize gelince bi kısmını yakıp yıksak nolur mantığı.. hahah..çok iyi walla..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 beşiktaşa önerilse böyle bişey sanki taraftarlar ormanlarımız yakılmasın diye ayaklanacak.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 en azından kalkıpta "birazını yaksak nolcak" demiycez.. pişkinliktir bu.. banane ykaılırsa yakılsın çokda fifi der geçerim napabilirim ya ben "HAYIR YAKMAYIN" desem yakmıycaklarda stat yapmıycaklarmı? hayır.. ee?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 mecidiyeköy iyidir güzeldir. orda hiçbirşey yokken Ali Sami Yen Stadı vardı. Adam gibi planlasalardı trafiğin felç olmayacağı şekilde. Hem stadımız çokda bir sıkışıklık yaratmıyorki trafik açısından. Üstelik orman arizileride ayrı bir konu... Yazıktır ellemeyelim güzelim ağaçlara,masum masum dururken ne diye keselim ki onları yakışmaz Galatasaraylıya.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 mecidiyeköy ulaşımı süper bence maça 10 dakka kala gidip giriyodum stada bu sene 3-4 maça gittim girdim oturdum(numaralı kombine aldık bi tanıdıktan :P)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu konu tekrar gundemde ve bir kac vakte karar alinacak imis[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 seyrantepe'yi aldınız ya daha ne istiyonuz. Stadınız oraya yapılcak?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 GS nin 5 tane stadı olmalı! Görgüsüzler bide Seyrantepe yi Aslantepe olarak değiştirelim ismini diye başvuruyolarmış. Ulan töbe nebiçim bi görgüsüzlüktür bu? Panathinaikos a da bi arazi verelim stad yapsın diye oda gelsin İstanbulu Constantinapolis yapalım diye başvursun bari[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar