Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mustafa sarigulun gs ye teklifi

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

said:
Infeqted, 04 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki:
sacmalamayin artik sariyerdeki bilmem kac yuz milyon m2 araziden alacagimz yer ne kadar? hemde mecidiyekoyde trafik felc olmayacak, orayada adam gibi bir plaza dikilir

bizde cok ozledigimiz 20dk evvelden gidip mac izleme keyfine kavusuruz[hline]

Walla o duyguyu daha once hic yasamadik ki nasi ozleyelim hehe:)
Sosyal ağlarda paylaş

en azından kalkıpta "birazını yaksak nolcak" demiycez..
pişkinliktir bu..

banane ykaılırsa yakılsın çokda fifi der geçerim napabilirim ya ben "HAYIR YAKMAYIN" desem yakmıycaklarda stat yapmıycaklarmı? hayır.. ee?[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

mecidiyeköy iyidir güzeldir. orda hiçbirşey yokken Ali Sami Yen Stadı vardı. Adam gibi planlasalardı trafiğin felç olmayacağı şekilde. Hem stadımız çokda bir sıkışıklık yaratmıyorki trafik açısından. Üstelik orman arizileride ayrı bir konu... Yazıktır ellemeyelim güzelim ağaçlara,masum masum dururken ne diye keselim ki onları yakışmaz Galatasaraylıya.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...