Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Çift trafik kazasında ölmüş, reklamda ölümden sonra yaşadıkları evi görüyoruz o yüzden ev bembeyaz ve bu kadar sessiz. Reklamın en başındaki yere düşüp saçılan kase ise yaşadıkları kazayı simgeliyor ve kocanın kendisini kısa bir süre suçlu hissettiğini hemen arkasından hatalarını düzelttiğini görüyoruz. (çünkü artık cennette, yapabilir.) Kadının ise "geldik mi" demesi kaza esnasında uyuyor olduğunu gösteriyor, olayların farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ya bebek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 dyson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bebeği cennette doğururlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kardeş daha kaliteli baliler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 nick kafa uyumunda son nokta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sınav geçtim ben film yorumlayarak böyle, siyah beyaz film izleyip yorum yazı yazıyordum lan, of. a space odyssey'den sınava falan girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 mullholand drive'ı izledikten uzun bir ara geçtikten sonra tekrardan delirdim. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Chemical said: sınav geçtim ben film yorumlayarak böyle, siyah beyaz film izleyip yorum yazı yazıyordum lan, of. a space odyssey'den sınava falan girdim ben. Pierrot le fou hakkında ödev var ya bir el atsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0055499/ al bunu izle yorumla 2 sayfa, lan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bence kadın "geldik mi?" derken pasif cinsel yaşamlarına vurgu yapıyor. http://imageshack.us/scaled/landing/219/198185xl1ci6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar