barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 exler önemli ya. allahın apaçisini bırakıp geliyosa kız başına bela olur ilerde bi ton saçma herif var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Fin said: Zenci yoksa öncesinde problem yok This! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bilmek lazım böyle şeyleri ki ona göre davranmak lazım.3 demek g*t istiyor biraz sanki.Hayır yarın öbür gün kendi karnın vidyosuna denk gelmek var işin ucunda bilmek lazım bazı şeyleri. Örnke extreme oldu galiba sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Demek istediğim herşeyi bilmeye gerek yok ama belli başlı şeyleri bilmek lazım ileriye dönük bir ilişkiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ya bu işin belli başlısı mı var yahu.oturup kız arkadaşınla bu muabbetin en yüzeyselini yapmak bile baya kötü.hani pompa macerasını anlatmasın ya da xhamstera vidyom düştü demesin sadece el ele tutuştuklarını anlatsa bile kötü yani.bir erkeğin hiç bulaşmaması gereken mevzu.tabi merak edersin herkes gibi ama bunu dile getirmemek lazım. bu yuzden olayı standart olarak kabul etmek gerek her kızda sdfsdf hani 15 yaşında sevgili edinmeye ve cinselliği yaşamaya başlamış olabilir.daha sonra da bazı ilişkieri olmuş olabilir normaldir.sonuçta bizde sevişiyoruz.seviştiğin kız gidip başkasıyla nişanlanabiliyor gayet normal şeyler gibi kabul edip önüne bakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 PATA said: Demek istediğim herşeyi bilmeye gerek yok ama belli başlı şeyleri bilmek lazım ileriye dönük bir ilişkiyse haddini bil yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ha benim kadın arkadaşlarım da var ayrıca ajksdhsjak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kız olsun gecmısı olmasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sormak soruşturmak lazım bence.Çok var tanıdığım arkdaşım eski sevgilileriyle herşeyi yaşamış ama saf çcouk buldum kapağı atıyım diye elini bile zor tutturan.Eski konular açılınca sen beni ne sanıyon diye bide çingar çıkarıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 İçinize atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 karşındaki varlık kadın ya.2 tane hikaye sallar benim kız arkadaşım pamuk prensesmiş lan diye düşünürsün ama belki de deepthroatçudur nerden bilicen ayrıca çevresindeki insanalr ne diyecek.arkadaşım diye söylemiyorum ama ağır motordur mu diyicekler sdfs sonuçta evde erkek arkadaşıyla naptığını 3. kişilerden öğrenebiliyorsak kız threesomecı orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Abi bu olaylar etrafa yayılır çünkü çoğu adam böle hemen böbürlenir panpi bak bu kızla çıktım şakala şukala yaptık filan diye anlatır.İki kişi arasında yaşananın orda kalması gerektiğini bilmezler yada ayrılığın hırsıyla herşeyi ortaya dökerler.. Ondan Bi sormak yoklamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ya bu olay baya değişken ama. sorgulama işi öncelikle insanı kendinden utandırır.bir kız sevmişin onu pompa macerası peşinde düşüyorsun.hadi diyelim düştün kız rahibe teresa çıktı. hayatında bir adamı sevmiş ama ona bile vermemiş bakire kız seninle evlendi. bu sefer onu mu daha çok sevdi.hala onu mu seviyor unutamadı mı tribine girmen gayet mümkün sdfds. bu yuzden bilmemek bence daha iyi.herkesin çevresinde bu tarz örnekler çoktur.iyi okullar iyi ailelerle büyümüş ama bütün arkadaş çevresinin mezesi olmuş kızlar görebiliyoruz.dışardan bakınca anlamazsın bile . bu kızları birileri seviyor evleniyor.gidip aga senin kız var ya kütür kütürdü demek insanlık dışı sdfs.adam araştırsa üzülücek. aynı şekilde hayatı boyunca eli çükünde gezmiş sevişmiş adam gidip evleniyor.kız cıkıp adamın sapık geçmişini sorgulamaya kalksa bilekleri keser. sanırım bu düşünce yapısı ile millet 13-14 yaşında gelin alıyor sdfds. ben olaya en ortalama yönündne bakıyorum.kızın erkek arkadşları olmuştur.yatak odası maceraları elbet olmuştur.hiç o işlere bulaşma o ana ve geleceğe bak. herkesin kendi geçmişinde yaşadığı kafasında zaman zaman düşündüğü ama günlük hayatında unuttugu şeyler var.anamızın da var babamızın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 en once kredi borcu var mi odeme gecmisi nasil onlari ogrenmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 burası barselona değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 mahallede herkesin kahvesini içmeye gittiği ablaya aşık olan adamın dramını düşünsene sdfs neyseki biraz levelımız yüksekte en azından normal üniversiteli düzgün işi gücü olan kız ortalamasını baz alarak konsuuyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kiz sizin gecmisinizi dusunsun, ne simitler citirdatmistir acaba, onceki kiz arkadasinin memesi benimkinden buyuk muydu, gozleri renli miydi, saci oyle miyidi, gotu boyle miydi diye dert etsin. gecmisinizle ilgili hep bi gizem perdesi yaratin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 geçmişi filan pek umrumda olmasa da, her akşam yurtların ormanlığında başka birileriyle ismi çıkan kızı da kabullenemeyecek bir yapıda yetiştik çoğumuz. bu söylediğimde beni haksız bulacak olanlar*, kendi kızlarını aynı şekilde kabul ediyorlarsa eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 zaten olay o.illa ormana kaldırılması da değil olay.ne duysan kabullenemezsin.doğamız bu. o kızı bilirsin cunku yurtu bilirsin.ama başka bir yurtun orman güzeliyle hayatının kesişmeyeceğinin garantisi yok bu paranoyanın da sonu yok tabi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.collegehumor.com/video/6862303/my-elf-girlfriend-sex-talk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Aslında tek takılacak şey pederin zengin olup olmaması. İki taraf için de çok önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 az çok kız zaten belli etmezmi . Benim eskiden çıktıgım bir kız vardı ben böyle maymun gibi sevdalanmıştım. manken gibi bir kızdı. biraz rahat bir kız oldugunu belli ediyordu ön oyunlar dışında fazla bir ilerleme de yapmamıştık. Ben bir gün buna ilişkimiz ilerde monotonlaşırsa renklendirmek için neler yaparız dedim. Kalktı bana sakın grup yaparız teklifi ile gelme dedi. İçimden oha dedim. Bir iki ufak araştırma ile kızın 14 yaşından beri (biz tanıştıgımızda 28 idi )yemedigi halt kalmadıgını ögrendim. Gruptan tutunda her türlü abidik gubidik şeyi yapmış. Beni evlenebilecek erkek olarak görmüş bu yüzden yanaşmış. Bir bahahe buldum ve ayrıldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Drama gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar