Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fragile allegiance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyundan elinde olan birisi warsa pm atarsa çok sevinirim

(bişekilde bulmam lazımda hiç bir yerde yok belki burdan birinde vardir)[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Mesaj tarihi:
of dostum çok şanslısın, oyun süper bence, ve elimde var evet :)
yanlış duymadın.

Ama bu aralar tüm yaz olduğu gibi git - gel filan yaptığımdan arada seni unutmamam için mesaj mesaj mesaj atmalasın
Mesaj tarihi:
walla dostum çok iyi olur eger bana kopyalayıp yollarsan adres veriim sen kopyala bana yolla kargoyla karşıtaraf ödemeli olarak ok?[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hehe bu oyunu sanırım bi 6-7 ay önce dei gibi aramıştım
sonunda amiga versiyonunu bulmuştum kesmemişti[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Mesaj tarihi:
rts dir,
uzayda astroitlere koloni kurarsın, diğer ırklarla ilişki kurarsın diplomatik olsun, ticari olsun.

Zengin gezegenlerine saldırırlar korumak için füzeler, turretlar ve uzay filoları inşaa edersin.
Filolardaki birkaç çeşit geminin silah slotları boştur istediğin gibi silah koyabilirsin.
Grafikler güzeldir,
filo savaşlarıda öyle
Mesaj tarihi:
mexi saolda :) adres konusu öhhöm.
bi arkadaşım benim useri kullanarak istemiş sanirim senden sonradan tasinmişlar.. baska adrese bu aksam kendisine ulasip iletirim konuyu.. ben bayadır bakamiodum buraya simdi haberim oldu.. dediim gibi aksama arkadasa iletirim adres olaini.. yinede cok saol.. ahh birileride benim aradiğim STarship Troopers Oyununa sahip olsa ne güzel olurdu?
Mesaj tarihi:
onlarin aile öle iste hehe bi anda hadi tasinalim hadi tasinalim modundalar :P bilemicem ya belki o zaman kadar gelir die düsünmüstür.. göremedimde saten bu aksama kaldı :P[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu kaliteli oyun yanlış hatırlamıyorsam sadece 16MB... Eğer bulabilirsem CD'sini bi yere upload zorlar koyarım buraya...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
tam sürüm seçeneği 130 mb,

cd den kesit alınmış sürümü 27 MB

ve gerçekten çok albenili,
master of orion II da bunun grafikleri olsaydı, ezer geçerdi o derece...[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
  • Yeni Oluştur...