Creel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bu oyundan elinde olan birisi warsa pm atarsa çok sevinirim (bişekilde bulmam lazımda hiç bir yerde yok belki burdan birinde vardir)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 of dostum çok şanslısın, oyun süper bence, ve elimde var evet :) yanlış duymadın. Ama bu aralar tüm yaz olduğu gibi git - gel filan yaptığımdan arada seni unutmamam için mesaj mesaj mesaj atmalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 walla dostum çok iyi olur eger bana kopyalayıp yollarsan adres veriim sen kopyala bana yolla kargoyla karşıtaraf ödemeli olarak ok?[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 okeyde bu aralar yogunlaşacam dağılıp unutabilirim, umutsuzluğa kapılma yani :) cd alırım kopylarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 adresi özelden yolluyorum şimdi teşekkürler dostum.[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 creel geçen hafta perşembe cd elinde olacak şekilde yolaldım ama kargodan bugün aradılar, bu adreste böyle biri yok diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hehe bu oyunu sanırım bi 6-7 ay önce dei gibi aramıştım sonunda amiga versiyonunu bulmuştum kesmemişti[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 amigası kesmez tabi :) ama ilginçtir ki kopyalamaya çalışırken çok direndi oyun. Sürekli hata verdirdi filan simulasyonları bırakıp risk aldım ve oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 arcane bu arkadaşın adresi yanlış çıkmış sana yollayayım oyunu istersen. Ama doğru açık adres verde 2. kez ücret ödemeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Oyun hakkında HİÇ ipucu yakalayamadım bu kaar konuşmadan. Nedir? Neye benzer? Turn Based Strateji midir? RTS de olabilir, hatta FPS bile olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 yok saol ihtiyacım yok şu an bu oyuna oyun strateji.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 rts dir, uzayda astroitlere koloni kurarsın, diğer ırklarla ilişki kurarsın diplomatik olsun, ticari olsun. Zengin gezegenlerine saldırırlar korumak için füzeler, turretlar ve uzay filoları inşaa edersin. Filolardaki birkaç çeşit geminin silah slotları boştur istediğin gibi silah koyabilirsin. Grafikler güzeldir, filo savaşlarıda öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 mexi saolda :) adres konusu öhhöm. bi arkadaşım benim useri kullanarak istemiş sanirim senden sonradan tasinmişlar.. baska adrese bu aksam kendisine ulasip iletirim konuyu.. ben bayadır bakamiodum buraya simdi haberim oldu.. dediim gibi aksama arkadasa iletirim adres olaini.. yinede cok saol.. ahh birileride benim aradiğim STarship Troopers Oyununa sahip olsa ne güzel olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 madem taşınacakmış insan söylemez mi yahu, hmm ne diyeyim. Kesin adres garantisi lazım, bir daha para vermek istemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 super oyundur, artık maalesef öyle oyunlar yapmıyolar. Bende bi arkadaşa vermiştim, hıyar kaybetti.[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 onlarin aile öle iste hehe bi anda hadi tasinalim hadi tasinalim modundalar :P bilemicem ya belki o zaman kadar gelir die düsünmüstür.. göremedimde saten bu aksama kaldı :P[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 her neyse, harika bir oyun gimli ile konuşurken gaza geldik tekrar başladık oynamaya... Tam bayram şekeri...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu kaliteli oyun yanlış hatırlamıyorsam sadece 16MB... Eğer bulabilirsem CD'sini bi yere upload zorlar koyarım buraya...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 tam sürüm seçeneği 130 mb, cd den kesit alınmış sürümü 27 MB ve gerçekten çok albenili, master of orion II da bunun grafikleri olsaydı, ezer geçerdi o derece...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 güzel oyun kesinlikle oynayın[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar