Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gezgin Pati

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

en son South Seas kıyılarında Booty Bay e gittim.. yol boyunca güzel bir orman ve birbirinden tehlikeli(çoğu ?? olarak gözüküyordu) yaratıklarla karşılaştım.. tehlikeli bir macera için nehri takip edebilir; timsah dövüp, kaplan tutabilirsiniz :P yoksa deniz boyunca sakin bir yolculuk sürebilirsiniz..
tavsiye ederim; ayrıca expert fishing i de aradan çıkarabilir, bir kaç hord ucubeyle :P karşılaşabilir, hakkından gelebilirsiniz.. :)ama dikkat edin, burası barışçıl topraklardan çok uzak..

booty bay;

[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...

[Bu mesaj odchu tarafından 17 Kasım 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Yo hayır odchu o resimleri gösterdin moralman çöktüm :) Orada wc3 tende tanıdığımız nagalar reskill çekmişti bana ve birdaha gitmemeye yemin ettim. Bu arada oranın ilerisinde arena var.(wc3-ftden çıkan wow trailerindaki arena)

[Bu mesaj Helnar tarafından 17 Kasım 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende baya gezdim güney Kalimdorda Crossroadsa kadar,Azerothta Arathi Highlandstan Stranglethorn a kadar her yeri dolaştım ve bence en iyi şehir kesiinlikle Ironforge ve ironforgedeki Deeprun Tram da çok ilgimi çekti harika bişi...Ama istediğim şey Durotar yada Forsaken topraklarına girebilmek bunun için yanımda birilerini istiyorum..[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir..

Freyalancer
Night Elf Druid lvl 15

[Bu mesaj Freya tarafından 17 Kasım 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim hayalimden bahsediyorsunuz. ben hayalimi gerçekleştirmek için avrupa tam sürümü bekleyeceğim. şimdi open betada horde ağırlıklı oynadım, ve asıl oyunda ana karakterlerim olacak human ve night elf topraklarına kesinlikle girmedim.

süper olacak, ama nasıl bekleyeceğim şubata kadar bilemiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...