Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Patipati patiler..Aranızda böle yeri yurdundan çok uzaklara gitmiş patiler var mı?Server 9 da eğer varsa patiler çok uzaklarda dolaşan yardıma ihtiyacım var da..Her yeri dolaşırıs beraber..[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 en son South Seas kıyılarında Booty Bay e gittim.. yol boyunca güzel bir orman ve birbirinden tehlikeli(çoğu ?? olarak gözüküyordu) yaratıklarla karşılaştım.. tehlikeli bir macera için nehri takip edebilir; timsah dövüp, kaplan tutabilirsiniz :P yoksa deniz boyunca sakin bir yolculuk sürebilirsiniz.. tavsiye ederim; ayrıca expert fishing i de aradan çıkarabilir, bir kaç hord ucubeyle :P karşılaşabilir, hakkından gelebilirsiniz.. :)ama dikkat edin, burası barışçıl topraklardan çok uzak.. booty bay; [signature][hline]sadece ölüm ...anlam bulur gözlerinde ...[Bu mesaj odchu tarafından 17 Kasım 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bende fishing alcaktım ama gidemedim buraya bi türlü,elf olmanında dez avantajı çok uzaktayım[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yo hayır odchu o resimleri gösterdin moralman çöktüm :) Orada wc3 tende tanıdığımız nagalar reskill çekmişti bana ve birdaha gitmemeye yemin ettim. Bu arada oranın ilerisinde arena var.(wc3-ftden çıkan wow trailerindaki arena) [Bu mesaj Helnar tarafından 17 Kasım 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 heHeh :) .. arena geride(kuzeyde) kalıyor, burası en güney ucu sayılır, doğu krallıklarının..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nası ya 5v5 PvP lerin yapıldığı arena mı ???[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bende baya gezdim güney Kalimdorda Crossroadsa kadar,Azerothta Arathi Highlandstan Stranglethorn a kadar her yeri dolaştım ve bence en iyi şehir kesiinlikle Ironforge ve ironforgedeki Deeprun Tram da çok ilgimi çekti harika bişi...Ama istediğim şey Durotar yada Forsaken topraklarına girebilmek bunun için yanımda birilerini istiyorum..[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 15 [Bu mesaj Freya tarafından 17 Kasım 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yahu gezmekten ne anlıyorsunuz bı sure sonra kaybolmayı cok rahat basaran bırı oldugumdan :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 benim hayalimden bahsediyorsunuz. ben hayalimi gerçekleştirmek için avrupa tam sürümü bekleyeceğim. şimdi open betada horde ağırlıklı oynadım, ve asıl oyunda ana karakterlerim olacak human ve night elf topraklarına kesinlikle girmedim. süper olacak, ama nasıl bekleyeceğim şubata kadar bilemiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 benimde bissürü ss var üsenmessem ayıklayıp koyarım =) bu arada bende test 9dayım isterseniz bulusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar