Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

black cat white cat @ cnbce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi bitti. çok beğendim filmi direk indirmeye başladım =D[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
filmde 17 yasindaki elemanla evlenen kiz temmuzda diye bir filmde de oynuyormus.

guzel kiz..[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b]
Mesaj tarihi:
süper filmdi de birşey sorcam. bu filmde "bir metreden bir jilet boyu uzun olan kız" 'ın erkek kardeşini oynayan kişinin gerçek ismi ve filmdeki ismi nedir? bileniniz var mı?
Mesaj tarihi:
yaw bu bulgar filmlerine hastayım.. bir ay önce vs. bir film daha izlemiştim ismini unuttum. bulgar filmiydi ve bir fransızın bugar köyünde yaşadıkları vs. anlatılıyordu. erotik sahneler olmasına karşın hoş filmdi.[signature][hline]BBAL
Kurt ©
Mesaj tarihi:
sahneler olmasına karşın dedim dikkatini çekersen. filmi güzelleştiren yanı olduğunu değil.. Önce biraz filmler hakkında bilgi topla istersen. butür esprileri yapacak ve kaldıracak yaşı geçtim ben.

*sinirlenir*[signature][hline]BBAL
Kurt ©
  • Yeni Oluştur...