Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ne zaman tam olarak en yakın dönem kayıt falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 internetten arama yapamadım elim ayağım kitlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 nisan 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 genelde 20 şubata kadar kayıtlar oluyo, 21-28 arası teslim oluyosun.. bitmez lan o askerlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ok gidiyorum sanırım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Gitme boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ben onceleri kacabildiginiz kadar kacın diyodum ama yanlıs dusunuyomusum. gidin abi aradan cıkarın askerligi.hic bisey katmasa sabah erken kalkmayı ogretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yok ya nereye kaçıyosun abi baya bi engel oldu zaten artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 evde bıoş zaman geçirileceğine askere gitmek mantılı en azından iş bulma konusunda ben okul biter bitmez gitmediğim için pişmanım, askerlik dönüşü de yüksek lisans yapabilirdim keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 suriyeye giren ilk askerlerden olacaksın gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Gİtmeme şansınız varsa gitmeyin, hayatımın hatasını yaptığıma inanıyorum. Para kaybı, zaman kaybı, vergi kaybı, insan kaybı, sosyal statü kaybı, gereksiz adamlarla tanışmanın verdiği dayanılmaz kayıp hissi, mantık error sıkıntısı. Kaçın arkadaş. Varsa 30.000 ödeyin. Şu dakka yaşım tutuyor ödeyip kurtulabileceğimi bilesem 1sn durmam. karsta -25 leri görüyorum. Gündüz Binbaşı yazıcısıyım geceleri nöbetim başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bu şafaktan sonra ben mi tutayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 28 subat'a kadar mı o olay kesin baktım sitelerine bi bok anlayamadım celp ne donem ne dedim bide hiç gidesim yok zaten aslında ama gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Dragonfire said: Gİtmeme şansınız varsa gitmeyin, hayatımın hatasını yaptığıma inanıyorum. Para kaybı, zaman kaybı, vergi kaybı, insan kaybı, sosyal statü kaybı, gereksiz adamlarla tanışmanın verdiği dayanılmaz kayıp hissi, mantık error sıkıntısı. Kaçın arkadaş. Varsa 30.000 ödeyin. Şu dakka yaşım tutuyor ödeyip kurtulabileceğimi bilesem 1sn durmam. karsta -25 leri görüyorum. Gündüz Binbaşı yazıcısıyım geceleri nöbetim başlıyor. param yok vaktim çok sosyal statüm yok vergi ödemiyorum hayatım gereksiz insanlarla dolu zaten 30.000'i bana verebilirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar