aravilb2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 arkadaşlar 43-44 numara, özel üretim, Rollerblade Delux agressive rampa pateni, Tarmak tekerlekler ve 2 tane Roces powerstrap... Leopar desenli Roces rampa kaskı.. 2 adet kış aparatlı Rossignol gösteri bilekliği.. 2 adet en büyük boy Roces rampa agressive dizlik.. 2si büyük ve 2si küçük toplam 4 adet Koho hockey dirsekliği.. 2 tane diz ve kaval kemiği koruyan Koho hockey shin+dizlik.. 2 tane SKF rulmalı,Chocolate tekerli Deadbolt kaykay Truck.. Bunlara ek olarak sadece sponsorluk alan patencilerde bulunan Rollerblade alet tamir seti ve K2 marka alyan.. Ve birkaç paten dergi yada katalog.. 350$ olur BANA ULASMAK iSTEYENLER [email protected] ICQ 276-390-562 den ulassin GERCEKTEN COK ACIL OLABILDIINCE CABUK CEVAP VERIN LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bu kadar pahalı bir ürünü ancak bir profesyonel patenciye satabilirsin ama patide böyle biri olduğunu sanmıyorum. en azından ben karşılaşmadım =([signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben varım :) paten kullanılmışmı? resim vs. koyabilirmisin bi göreyim eğer paten falan iyiyse pateni alabilirim gerisi hikaye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kaykay hakkında tam bilgi verirmisin? öle karman curman yazılar yazmışsın (bana karman curman geliyor paten hakkında bişey bilmediğim icin)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 dirseklik falan hiçbişey lazım değil. sadece paten lazım..yaklaşık 2 senedir kaymıyorum gerçi ama aklıma geliodu hep alsammı diye. kullanılmamış ise ve eğer pateni tek satıyorsan düşünebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 e adam açmış gitmiş? eaheha[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haqi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 paten kullanılmış çok kıyak we artistik almanızı tercih ederm hakkaten süper bişi paraya değerrrr[signature][hline]GUİTARİST GOBLİN WOLF RİDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aravilb2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sadece patene 2oo$ werebilirseniz olur parça paça elimizde patlar bide zaten bunlar profosyonel patencilerin kullandıı türden değerli bir paten onun için bence bu gayet iyi bir fiyat[signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aravilb2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sadece 1 truck 30$ ama sana 2 tanesini 50$a bırakırız[signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 trakların resimleri varmı?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Lol ben varım ya :) 9 senelik patenciyim ben :) (2 senedir kaymıyorum,bıraktım) Bilyalar ne buarada?Tahminimce Abec 1 falandır. Bide resim koysan daha iyi olur.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Unutmadan paten gerçekten kalite bi marka.profosyoneller için birebir,şahsen en kullanışlı,kullanışlıyı geç rahat olanlarda bir k2 bilirim,birde roces.Vereceğiniz paraya değer.Ama "yok ben profosyonel değilim" diyosanız bi kırtasiyeden falan 15 milyonada paten bulabilirsiniz :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aravilb2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yaw arkadaşlar foruma resim koymak beni çok kasıo sayfanın en başında ICQ we MSN im war oraya gelirseniz fotoları memnuniyetle gönderirim!!!!!!!![signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aravilb2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yada tabii bana fotoları foruma nası koycaımı söliin :D[signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 [ img ] Link [ /img ][signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aravilb2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Arkadaşlar çk acil daha fazla bilgi isteyenler lütfen 0535-7657077 den ulaşıp nie aradını sölesin[signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aravilb2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 prdn dooru numara 535-7867077[signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben buradan alıyorum board u kısmetse Pazar günü 200 milyon + 5 ay taksit böyle bişey işte[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: haqi, 07 Ekim 2004 17:20 tarihinde demiş ki: paten kullanılmış çok kıyak we artistik almanızı tercih ederm hakkaten süper bişi paraya değerrrr kaymayı bilmeyen adamın yaptığı yorum işte..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Cok Guzel Yaw Bir Resim Koyda Bakalım Ben Alabilirim[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aravilb2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya resim koyma işi kasıo ama yukarda war numara ordan istediinizi öörenirsiniz hatta görürsünüz nedir ne diildir siz konuşun bu adamla hala satılmadı bnde hata bakamadım ama acil diorm ya alıcaklılar kapıya dayandı[signature][hline]paraya,sana ve söhrete ihtiyacim olmadiini yakinen bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ayağım 46.5 olmasa ilgilenirdim[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar