kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Kasa toplamıştım herşey takılı içinde fakat ekran karıt takılı değil. Neyse taktım vidaladım da, direk PSU dan gelen güç kablosunu mu takıyoruz buna? Yoksa yanında gelen 2 tane kablo var onlarla mı bağlıcaz anlamadım bilen var mı? 2 tane güç kablosu takılıcak yeri var bu arada bi tane değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 2 tane takıcaksın zaten. adeptörle gelmiyomu? power suplly'da bi tane vardır zaten, bi tanesinide adaptörle tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Bir 6 pin bir 8 pin mi kullaniyor? Yoksa 2 tane 6 pin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 2 tane 6 pin var. şimdi resim eklicem şunu şuraya tak derseniz çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 guc kaynagindan 2 tane 6 pin geliyor olmasi lazim zaten. cok dandik bisi degilse tabi. bendekinde 4 tane 6 pin kablo geliyor mesela. hatta bazilari ekstra 2 pin tak-cikarli opsiyonla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mouse'un yanındakiler ekran kartı kutusundan çıktı. Onlar ekran kartının üstündeki yerlere girmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 güç kaynağından 2 tane 6 pin i alıp takacaksın. içinden çıkanları kaldır kutusuna koy kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 şimdi ikinci resimdekiler güç kaynağından geliyor biri 6 pinli diğeri de 6pin + yanında 2 pin var. onları mı takıcam direk ekran kartına? Ekran kartı kutusundan çıkan şu 2 kablo ne işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 psunun 6 pin pcie hedesi yoksa adaptör niyeyine onları takıyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 tamam çok teşekkürler. şu 2. resimdeki 2 tane 6 pini taktım direk. ekran kartı kutusundan çıkanları hiç ellemedim. bismillah açalım şimdi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Açma patlaaaarrr yapma osmaaaannnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 acti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 2. resimdekileri takacaksın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 açtım valla anca windows driverlar falan derken şimdi far cry 3 denemek lazım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ben bu ekran kartını bir yerden hatırlıyorum... Pardon 660 Ti idi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ha 2 tane 6 pinli cıkısın varsa cillopmus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ne ugrasiyorsun pis seylerle fakir gibi.git taktırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ya zaten takıcaklar sanıyordum ben herşeyi takmışlar ekran kartını takmamışlar. şimdi bi sorun çıktı ortaya. bilgisayarı shut down dememe rağmen kapanmıyor. ekran kapanıyor ama işlemci fanı power düğmesi ışığı ekran kartı fanı falan hepsi çalışıyor. bildiğin çalışıyor yani kasa. var mı önerisi olan. edit: bios pilini çıkarttım 10 dakka bekleyip taktım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar