coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ahahahahha hakikaten gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 hayırlı olsun koko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 emeği geçenlere teşekkürler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 coco naberrr. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 hepimiz ingilizce biliyoruz. cock diyince banlanılmıyor, ***** diyince banlanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 0ne önce ben teklif ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 iyi 0ne. hatta madalyam şerefine; senden naber 0ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Cons said: mutluluklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 chrome said: hepimiz ingilizce biliyoruz. cock diyince banlanılmıyor, ***** diyince banlanılıyor. yoo penis diyoruz bişi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sağol cons cık aradan cons @coco bende iyiyim, kıpss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 çünkü şifreni bilen 0ne yolladığım ilk mesajı sildi. Ama eğer gerçek cocoya gidiyosa bu mesaj(her ne kadar gitmesede tekrarlanıcaktır).Ondan çok hoşlandığımı ve görüşmek istediğimi de bildiricektir.Fazla şaşırmıyıcağından eminim coco,her gün gelen bu tip mesajlardan biridir. Ama her ne kadar bunu internet ortamından yapmak istemesemde,buluşmaları ekiceğini bildiğim için yazıyorum. Neyse konudan fazla sapmıyayım.Güzelsin ve senden hoşlandım ve görüşüp seni tanımak istiyorum.Eğer sende istersen. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 çünkü şifreni bilen imamizera yolladığım ilk mesajı sildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 neyse boşver sen bunları kokişim. nerdesin kaç gündür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ahaha salaklar. 5 yıldır aynı mevzuyu uzata uzata bitiremediniz lol hadi dostum az daha gayret, kapıcaksınız coco yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sıkkındım çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 neyin var? konuşmak istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 0ne said: ahaha salaklar. 5 yıldır aynı mevzuyu uzata uzata bitiremediniz lol hadi dostum az daha gayret, kapıcaksınız coco yu 0ne arkadasim, yaptigin sey komik, 2 gundur attigin mesajlari falan gectim de, tavrin cok komik. hani ben kismet degilmis de bundan sonra patinin guzide hatuslarina yoneliceksen "ben sana sans veriyorum, istersen" gibi hoduk bir tavirla yaklasma, daha nazik ol. en azindan adam gibi cevap alirsin. son pminden sonra artik gülme krizine girdim, saol omrum uzadi. ha bi de davranmak nedir ya asgdfgdhgashg once davranan alir sandalye kapmaca mi oynuyosunuz Ncden tutorial istiyorum ben, cidden dalga degil. kendisi forumda gorup begendigi birine nasil yaklasilmasi gerektigi konusunda basarili. hazirlasin, sizler de faydalanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 mori az orjinal ol kendi mesajlarını yaz hani c/p yapmak kolay geliyo da, 5 yıllık mevzu, tek argümanınız bu lan, acaba o gün o hareketi yapmamıs olsam nabıyo olucaktınız simdi cidden cok merak ediyorum. sdfsdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Neyse her ne kadar işlerin buraya gelmesini istemezdim ama bazı arkadaşlar çekememezlikten dolayı getirdi. 3-5 gün sonra bunlar hep önüme sunulucak yada herhangi bi şeyde ilk olarak hedef gösteriliceğimi bildiğim için.Şu an itibariyle son postumu atmış bulunuyorum. Hadi kalın sağlıcakla. imza 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 başlık kişiselde.. rahatlıkla yazmak isterdim aslında.. çenem çok düşük olmasına, hatta demogoji üstadı olmama rağmen nedense derdimi anlatamayanlardım.. bir de; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Sen kısaltma halinde yaz burda 500 adamız illa ki birimiz tutturur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/bf5/7a6/003/4fe/7c6/e4d/093/8f8/092/919/5b_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 a.b.g.s.b. üstüne üstelik; b.s. beni. o kadar e.r. bir de o.o. üzerine. herşey aslında böyle başlamış ama ben. b. s. zannedim. s. zannedim. aldanmışım. ve pz. m. görmüşüm. al ozamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar