Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza çiçek yollayacağım fakat site bilmiyorum

chrome

Öne çıkan mesajlar

Öff hiç birşey bilmiyorsunuz yha.

Git bir manava, çilek al. Pastaneye koş çilekleri ver çikolataya bansın. Götür oradan çiçekçiye. Alsın hepsini teker teker kırmızı gül yapraklarına koysun. Afilli bir kutuda göndersin içinde birkaç gülle. Çiçekçi başta gülse de en sonunda kutunun görünüşüne hayran kalmıştı. Total fiyatı da ulaştırma dahil en pahalı 55tl oldu şimdiye kadar. Daha etkili olmasını istiyorsanız yapım aşamalarının fotoğraflarını çekin kendiniz yaparmış gibi.

Yaratıcılıktan ne kadar uzaksınız... Buna geri dönüşü olmayan kız olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Öff hiç birşey bilmiyorsunuz yha.

Git bir manava, çilek al. Pastaneye koş çilekleri ver çikolataya bansın. Götür oradan çiçekçiye. Alsın hepsini teker teker kırmızı gül yapraklarına koysun. Afilli bir kutuda göndersin içinde birkaç gülle. Çiçekçi başta gülse de en sonunda kutunun görünüşüne hayran kalmıştı. Total fiyatı da ulaştırma dahil en pahalı 55tl oldu şimdiye kadar. Daha etkili olmasını istiyorsanız yapım aşamalarının fotoğraflarını çekin kendiniz yaparmış gibi.

Yaratıcılıktan ne kadar uzaksınız... Buna geri dönüşü olmayan kız olmadı.

abi yarın birsürü işim var yoksa ben zaten gideceğim gül sokakta mon jardin var gül sokakta orada çikolatadan şelale yapmış adamlar çeşit çeşit çikolatalar çiçekler havada uçuşuyor. ama yer alsancak. oradan bornovaya götürtemem o kadar şeyi. götürmüyorlar yani götürecek olsalar tamam. ben kendim de gidemiyorum o zaman da farklı bir anlamı olacak.
senin o söylediğin de çok mantıklı ama vaktim olsa zaten neler yaparım ben yapamıyorum. bu dükkanlar gündüz açık. bu işe de adamakıllı bir 3 4 saat gider. o kadar vaktim olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

moriarty said:

chrome said:

moriarty said:

çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun

aynı anda yollamalarını sağlayabiliyor muyuz peki?

onu diyorum işte

ama theridoneun dediği gibi ayrıca çikolata eklemiyosun. çiçeği ekledin, ödemeye giderken soruyo çikolata olsun mu falan seçiyosun oradan

abi buradakilerden daha kaliteli bir çikolata istiyorum ben.
içinde 8 10 parça olsun ama güzel olsun. kaliteli olsun.

Bu değil, bu hiç değil

Çiçeksepeti bayramlık çikolata koymuş baya lol
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

imam. sen bu işten anlıyor gibisin ama kaçak oynuyorsun.

bak.
lilyum nasıl mesela hoş birşeye benziyor.
mevsim çiçekleri var o da gebeş mi kalır?

yardımcı olmaya çalışıyorum yahu. pahalı bir çiçek ve çikolata göndermek çok fazla kodaman müteahhit işi gibi geliyor bana. sırf çiçek değil onu nasıl verdiğin de önemli. dediğim gibi kendin götür en azından derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...