Phyx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 at kafasi yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ginaly said: aytunç gel lan çiçek satayım sana sdfds bırak ya onu da rıdvan alır hemen aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Öff hiç birşey bilmiyorsunuz yha. Git bir manava, çilek al. Pastaneye koş çilekleri ver çikolataya bansın. Götür oradan çiçekçiye. Alsın hepsini teker teker kırmızı gül yapraklarına koysun. Afilli bir kutuda göndersin içinde birkaç gülle. Çiçekçi başta gülse de en sonunda kutunun görünüşüne hayran kalmıştı. Total fiyatı da ulaştırma dahil en pahalı 55tl oldu şimdiye kadar. Daha etkili olmasını istiyorsanız yapım aşamalarının fotoğraflarını çekin kendiniz yaparmış gibi. Yaratıcılıktan ne kadar uzaksınız... Buna geri dönüşü olmayan kız olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 moriarty said: ginaly said: aytunç gel lan çiçek satayım sana sdfds bırak ya onu da rıdvan alır hemen aahah Ciceklerin Bi ozelligi eksikse alirim tabi olm. O nazar boncugu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 vaperon said: Öff hiç birşey bilmiyorsunuz yha. Git bir manava, çilek al. Pastaneye koş çilekleri ver çikolataya bansın. Götür oradan çiçekçiye. Alsın hepsini teker teker kırmızı gül yapraklarına koysun. Afilli bir kutuda göndersin içinde birkaç gülle. Çiçekçi başta gülse de en sonunda kutunun görünüşüne hayran kalmıştı. Total fiyatı da ulaştırma dahil en pahalı 55tl oldu şimdiye kadar. Daha etkili olmasını istiyorsanız yapım aşamalarının fotoğraflarını çekin kendiniz yaparmış gibi. Yaratıcılıktan ne kadar uzaksınız... Buna geri dönüşü olmayan kız olmadı. abi yarın birsürü işim var yoksa ben zaten gideceğim gül sokakta mon jardin var gül sokakta orada çikolatadan şelale yapmış adamlar çeşit çeşit çikolatalar çiçekler havada uçuşuyor. ama yer alsancak. oradan bornovaya götürtemem o kadar şeyi. götürmüyorlar yani götürecek olsalar tamam. ben kendim de gidemiyorum o zaman da farklı bir anlamı olacak. senin o söylediğin de çok mantıklı ama vaktim olsa zaten neler yaparım ben yapamıyorum. bu dükkanlar gündüz açık. bu işe de adamakıllı bir 3 4 saat gider. o kadar vaktim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 chrome said: moriarty said: chrome said: moriarty said: çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun aynı anda yollamalarını sağlayabiliyor muyuz peki? onu diyorum işte ama theridoneun dediği gibi ayrıca çikolata eklemiyosun. çiçeği ekledin, ödemeye giderken soruyo çikolata olsun mu falan seçiyosun oradan abi buradakilerden daha kaliteli bir çikolata istiyorum ben. içinde 8 10 parça olsun ama güzel olsun. kaliteli olsun. Bu değil, bu hiç değil Çiçeksepeti bayramlık çikolata koymuş baya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şunu yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Seperate said: ver tamam lan ver çiçeği çikolatayı ben götürürüm bahşiş verir inşallah abi o riski alamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 nickin nutella yerim. ama sen uslanmaz bir pidecisin bence dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 peki çiçek olarak orkide mi iyidir? yoksa çok mu abartı olur? ne olur nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ALIYORUM LAN ALLAHSIZLAR YARDIM EDİN 2DK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 en pahalısını yaptırmalısın. kız; ooo nereden baksan 500 lira vermiştir buna. zengin olmalı, hemen vermeliyim diye düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 saksı çiçeği al. bırak bu kalantor ayakları. saksı al kolunun altına. uğramak istedim bir teşekkür için boş gelmek istemedim, camının önünde iyi durur diye düşündüm de ver. hem sohbet et. daha samimi, başarı sansı daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şu yaptığın çok ayıp. ben zarif nazik birşey arıyorum. pahalı olsa ne olur olmasa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Lilyum iyidir al gec. Cam vazolarda olanlardan al onlar gayet sade ve guzel. Gul + lilyum combosu da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 imam. sen bu işten anlıyor gibisin ama kaçak oynuyorsun. bak. lilyum nasıl mesela hoş birşeye benziyor. mevsim çiçekleri var o da gebeş mi kalır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hah bu kadar. sağol başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Oldu olacak gavak ağacı sök götür evet gavak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ağaç sökmek hayvanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 chrome said: nickin nutella yerim. ama sen uslanmaz bir pidecisin bence dostum. cuma geceleri ufak süprizlerle kendimi şımartmaya bayılırım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 chrome said: imam. sen bu işten anlıyor gibisin ama kaçak oynuyorsun. bak. lilyum nasıl mesela hoş birşeye benziyor. mevsim çiçekleri var o da gebeş mi kalır? yardımcı olmaya çalışıyorum yahu. pahalı bir çiçek ve çikolata göndermek çok fazla kodaman müteahhit işi gibi geliyor bana. sırf çiçek değil onu nasıl verdiğin de önemli. dediğim gibi kendin götür en azından derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 çiçeksepeti.com guy'ın götürmesi hoş olmaz mı diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kadına orkide/lilyum alınır. gerisi iş yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 peki abi bir şey daha sorayım. sence yapay çiçek daha mantıklı değil mi? hani öküz gibi çiçek yoldurtmadım gibi bir mesajı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Sen bitmissin abi. Bu kadar ince dusunursen kalin girer ileride. Utku topla malzemeleri baska topice gidiyoruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar