xieon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selamlar şimdi bir anda şöyle bir sorunum ortaya çıktı; Dota 2, AC3 gibi oyunlar oynarken 1-2dk sonra anidenhoparlörden böyle garip bir ses geliyor ve görüntü biraz kayarak yeşilli pembeli çizgilerle donuyor. Görüntü sabit kalıyor, ses gidiyor ama mouse hareket ediyor. Alt+f4 falan yapamıyorum, ctrl+alt+del çalışmıyor öyle sabit kalıyor fakat Mark of the Ninja (2D bir oyun) oynarken bir sorun çıkmıyor. Sizce sorun neden olabilir softwaredan mı yoksa hardwaredan mi ve bu konuda ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ekran kartı ramiyle alakalı gibi geldi bana Buna benzer bir durum yaşamıştım ,benimki komple donuyordu ses çıktıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bu arada söylemeyi unuttum ekran kartı 8800GT bugüne kadar çıkardığı ilk sorun etc.. bu da donuncaki ss http://s8.postimage.org/ce0x4jqn9/04012013214.jpg Nasil tamir ettin? Tamir ediliyor mu yoksa ekran kartı nanay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bu arada şöyle bir sayfa buldum benim de sorunum RAM sanirim http://www.playtool.com/pages/artifacts/artifacts.html Şu an grafikleri iyice kıstım GPU sıcaklıgı 72-73lerden 65e indi kartta hâla çökme olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Tamir edemedim tabiki ,benimki 2 haftalık pc'ydi ,yenisiyle değiştirmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Anladım. şimdi grafikleri dibe indirince problem çözüldü herhalde ısınma sorunu bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Oyun içerisinden sıcaklığı takip eder misin alt-tab yapmadan. Msi Afterburner yükle. http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm Settings'e git > Monitoring tabını aç Gpu temperature'a tıkla alt satırda Power Graph Properties yazıyor oradan Show in On-screen Display'i tickle. bu işlemi Memory temperature, Vrm temperature ve Gpu Usage'a uygula. PS: Kapalı bileşenleri seçmek için sol taraflarını tickleyeceksin Graph sütununun altından. Yaşadığın sorunun hangi değerlerde baş gösterdiğini tespit edersen çözümü daha kolay olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 msi kombustor da yukle, stabilite testi cek. buyuk ihtimalle ram zaten, o artifact sicakliktan cikmaz. sicaklik kilitler bilgisayari, ekran donar kalir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim dediklerinizi yaptım stress testte bir AA off düşük ayarda yaptım bir de AA açık yaptım AA Off da 10dk da 85 dereceyi gösterdi AA on da 4-5 dk içerisinde 85 dereceye çıktı şimdi oyun içindeki sıcaklığı da öleceğim p.s: dün gece Dota 2 nin tüm grafiklerini kısarak ve çözünürlüğü 1440 küsür bir şeye indirerek sorunsuz oynayabildim. Tek bir çökme oldu o da o sırada youtube da bir video açmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fırın abi tek çözüm ekran kartını fırınlamak, rami bozulunca. ben düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?6,6551860,6597466#msg-6597372 İstanbul'daysan kartı götüreceğin yer burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar