kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 @myshkin Verebilecek cevabın yoksa sus belki adam zannederler, saçmasapan saldırıya geçip de zavallılığın doruğuna ulaşma @akito Benim ekonomik durumum çoğu insandan kat be kat iyidir, okumayı bıraksam ortalama bi hayat standardını ölene dek çalışmadan sürdürebilecek durumdayım, rahat ol yani sen kendi hayatına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 laf atman bile ezbere yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Çok biliyorsun ya bütün kaynakları okudun bitirdin ezbere olduğunu anladın hatta her yazdığım kaç kaynakta benzer biçimde geçtiyse tıkır tıkır söyler örneklerini bile verirsin :D said: üniversite politikasının bir sonucudur gereksiz onlarca üniversite açılması ve iş bulma ihtimali/iyi bir eğitim alma olanağı çok düşük yüz binlerin üniversitelere alınması, en ünlü üniversiteler bile sırf para getireceği için her yıl kontenjan artırmaya gidiyor. Sermaye-üniversite işbirliği dediğin eğitimi komple halkın zararına-sermaye yararına bir noktaya getirmekten öte anlam taşımıyor ki bu eğitim kurumlarını meslek okullarına çevirme politikaları taşeronlaştırma/ucuza- esnek, güvencesiz, haklardan mahrum çalıştırmayla ve yüksek işsizlik politikasıyla beraber yürüyor. On milyonları açlık sınırının altında yaşatmayla, 2 milyon insanın barınma hakkına saldırmayla beraber yürüyor. Daha fazla tekniker yetiştirildiğinde finans çevreleri kar eder ekonomi büyür evet, halka bi katkısı olur mu bunun? Yok. İşsizliğin, hüküm süren açlığın önlenmesini sağlar mı? Yok. Cevap: Ezbere konuşuyon üü Verdiğin cevaplar kelimenin tam anlamıyla deha örneği, bravo. Hele şu çok özgün "ezber" tespitine plaket vermeliler. EK: Hayır bi de senin yetersizliğin benim suçum mu yani, hep aynı yetersizliği gösterip aynı basit cevapla gömülüyosan ben ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 huun said: bakanla başbakanı da karıştırmamak lazım. bu üniversitelerin bölümlerindeki kontenjanları falan yök ayarlıyor bildiğim kadarıyla. üniversite ile alakası olmayan bakan çıkar istediğini söyler, formal hiç bir sorumluluğu yok adamın zira. başbakan yapsaydı bu açıklamaları "gereğini yap o zxaman" derdim de, şu durumda adam çok basit bir gerçeğe parmak basmış. Yok öyle bir şey. Üni kontejyanlarını arttıran yökün tasması eğitim bakanlığının elinde. Üniversite açılmasına teşvik veren, kuralları kolaylaştıranlar siyasetçiler. Yök'te çalışan memurlar sabah işe gelip "BUGÜN 30 TANE DAHA ÜNİ AÇALIM!" diye kafalarından proje uydurmuyorlar. O kontejyanlar memurların güzel keyfi için artmıyor. Bakanlıktan "şurda ihtiyaç var, şunu arttır, şunu kapa" diye yazı geliyor. Yök kendi aklına estiği için tonlarca çöp okul açmadı, parasını cebinden vermedi. "Her ile bir üniversite" saçmalığı yökün değil hükümetin sloganıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kolektifinsan said: @akito Benim ekonomik durumum çoğu insandan kat be kat iyidir, okumayı bıraksam ortalama bi hayat standardını ölene dek çalışmadan sürdürebilecek durumdayım, rahat ol yani sen kendi hayatına bak ldjdslaj bunu merak etmiştim ben de. madem eşitliği savunuyorsun git kendin eşitle ilk önce. "Benim ekonomik durumum çoğu insandan kat be kat iyidir" şu cümle özellikle önemli bak. asdlşfkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 @Redeagle Mevzu sırf hükümetle alakalı da değil, hangi hükümet gelse değişecek bir şey yok, sömürge ülkesisin sonuçta ve liderlerine amirleri bastırıyor "bunu yapacaksın" diye, yok sömürge ülkesi olmasak yine değişen bir şey yok, tekelleşmenin doruğunda, mali oligarşi çağındayız, tüsiad başkanıyla hükümet lideri aynı şirketin farklı bölümlerinin şefleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Akito said: kolektifinsan said: @akito Benim ekonomik durumum çoğu insandan kat be kat iyidir, okumayı bıraksam ortalama bi hayat standardını ölene dek çalışmadan sürdürebilecek durumdayım, rahat ol yani sen kendi hayatına bak ldjdslaj bunu merak etmiştim ben de. madem eşitliği savunuyorsun git kendin eşitle ilk önce. "Benim ekonomik durumum çoğu insandan kat be kat iyidir" şu cümle özellikle önemli bak. asdlşfkas Ben elimdeki fazla parayı dağıtsam ne olacak? Düzen mi değişecek? Sömürü mü duracak? Ya da sömürüyü durduracak tek şey olan hak mücadelesi, sınıf bilinci, hak bilinci mi oturacak? "Komünistim diyo kola içiyo converse giyiyo eheheh" Beynin bu kadarına çalışıyo işte, yerel burjuvazi, tekelleşme, holding gibi kavramlardan haberin bile yok. Emperyalizm ne demek desem tanımlayamazsın. Gerçekten fakir olsam cevap vermesem ya da fakirim desem de çok zekice, komünistler hakkında hiç söylenmemiş bi kulp bulurdun hemen, beni gömüp kendin yükselirdin içine battığın b.ktan. küçük bir einsteinsen ya valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ahahaha olm harika lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 olm kız kaldırmak için komünik olmadıysan neyim var ya edit: "kıstırılınca" hakaretler etmen de ne koftiden bi adam olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 @Myshkin Sorma ya harika :D. Krim dö la krim olduğunu zanneden züppelerle eğlenmek çok başka bir zevk, yazarken alttan bi yandan atıyodur "la acaba iş bulamaz mıyım, sıkıntı yaşar mıyım" diye :D Ek: Öbür eleman da olta atıyor eğlenecek benle fındık kadar beyniyle, bi ara gene uğrarım gülüşürüz beraber ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Yeni ekran kartı ihtiyacı olanlar, hadi gene iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 adam hem zengin, hem parasını paylaşmak istemiyor hem de burjuva düşmanı, yılın 12 ayı bot giyen dağınık saçlı üniversiteli solcu kızların hayallerinin erkeği lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 iş bulamaz mıyım diye düşünüyorum tabii ki zaman zaman. baba parasıyla, okuduğu 2 kitapla komünüklük yapan biri değilim ne de olsa. boğazına kadar verdikleri bi ayar vardı, onu bulabilsem çok güzel olacak tekrardan okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?13,6631217,6635044#msg-6635044 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kolektifinsan said: Ben elimdeki fazla parayı dağıtsam ne olacak? Düzen mi değişecek? Sömürü mü duracak? Ya da sömürüyü durduracak tek şey olan hak mücadelesi, sınıf bilinci, hak bilinci mi oturacak? başta samimi kominik sanmıştım bu arkadaşı ama değilmiş. hem serveti garantiye al, hem millete gaz ver "halk uyanmalı, halk isyan etmeli, sokaklara dökülmeli", ondan sonra ben bunları yapsam birşey mi değişir de. evet, muhtemelen birşey değişmez; ama en azından senin dava adamı olduğunu falan anlardık. şu şekliyle tuzu kuru üfürükçü durumundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 @Myshkin Bari son bir kez vurayım, Biz aramızda anlaşsak gidip converse, dockers vb yerine küçük bir atolyeden alışveriş yapsak, oradan alacağımız ayakkabının lastiği, makinesi de gene tekelin elinde, el değiştiren her miktarda para, her madde kapitalist üretim zincirine ekleniyor. 10 işçiye 1er trilyon versen maksimum becereceğin adamlara sınıf atlatmaktır. ben elimdeki parayı hayatımı mümkün en sade koşullarda yaşamak dışında ancak mücadele için kullanırım, ya da benle beraber bu mücadeledeki insanlar için, bu işler hayırseverlikle olacak olsaydı şu anki "toplumsal sorumluluk sektörü"nün bütün sömürüyü tersine çevirmesi gerekirdi. O "dağınık saçlı bütün yıl bot giyen" kızın da git yüzüne söyle bakalım bunu yüreğin varsa, forumdan sözlükten bu sataşmaları reel hayatta hiçbir ölçekte göremiyoruz niye bilmiyorum @hunn Benim tuzum kuru hakkaten ya, kuul olmak için siyasete vurdum kendimi işte böyle, sen de ceo olcaksın ama 3-5 seneye nasılsa dertlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Zenginlerin fakirler adına konuşması falan dünya çapında yasaklanmalı ya hele ki forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kolektifinsan said: @Myshkin Bari son bir kez vurayım, Biz aramızda anlaşsak gidip converse, dockers vb yerine küçük bir atolyeden alışveriş yapsak, oradan alacağımız ayakkabının lastiği, makinesi de gene tekelin elinde, el değiştiren her miktarda para, her madde kapitalist üretim zincirine ekleniyor. 10 işçiye 1er trilyon versen maksimum becereceğin adamlara sınıf atlatmaktır. ben elimdeki parayı hayatımı mümkün en sade koşullarda yaşamak dışında ancak mücadele için kullanırım, ya da benle beraber bu mücadeledeki insanlar için, bu işler hayırseverlikle olacak olsaydı şu anki "toplumsal sorumluluk sektörü"nün bütün sömürüyü tersine çevirmesi gerekirdi. O "dağınık saçlı bütün yıl bot giyen" kızın da git yüzüne söyle bakalım bunu yüreğin varsa, forumdan sözlükten bu sataşmaları reel hayatta hiçbir ölçekte göremiyoruz niye bilmiyorum KES LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 reelde sizi kantinde çalısan adam dısında sallayan yok zaten onada rektör kızıyor saga sola poster asıyorsunuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 He ya ondan üst üste operasyonlarla 60 kişiyi aldılar, odtüdeki kadar daha işin en başı olan üfürükten bi olay 10 gün gündem oldu, ondan dikmen vadisi, asistan direnişi vb olaylarda bize sarılıyorlar, isteyen istediği yeriyle gülüp ceo olma yolunda devam edebilir, bize dokunan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kolektifinsan said: @Myshkin Bari son bir kez vurayım, Biz aramızda anlaşsak gidip converse, dockers vb yerine küçük bir atolyeden alışveriş yapsak, oradan alacağımız ayakkabının lastiği, makinesi de gene tekelin elinde, el değiştiren her miktarda para, her madde kapitalist üretim zincirine ekleniyor. 10 işçiye 1er trilyon versen maksimum becereceğin adamlara sınıf atlatmaktır. ben elimdeki parayı hayatımı mümkün en sade koşullarda yaşamak dışında ancak mücadele için kullanırım, ya da benle beraber bu mücadeledeki insanlar için, bu işler hayırseverlikle olacak olsaydı şu anki "toplumsal sorumluluk sektörü"nün bütün sömürüyü tersine çevirmesi gerekirdi. O "dağınık saçlı bütün yıl bot giyen" kızın da git yüzüne söyle bakalım bunu yüreğin varsa, forumdan sözlükten bu sataşmaları reel hayatta hiçbir ölçekte göremiyoruz niye bilmiyorum @hunn Benim tuzum kuru hakkaten ya, kuul olmak için siyasete vurdum kendimi işte böyle, sen de ceo olcaksın ama 3-5 seneye nasılsa dertlenme Bu yuzden forumlar var, gercek hayatta soyleyemeyeceklerini buralarda soyleyip karizma yapmak internet ile karaktere giren seyler :). En basitinden Fatih Terim'e soverler, asip keserler, karsilarina ciksa hep kem kum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Nazca said: kolektifinsan said: @Myshkin Bari son bir kez vurayım, Biz aramızda anlaşsak gidip converse, dockers vb yerine küçük bir atolyeden alışveriş yapsak, oradan alacağımız ayakkabının lastiği, makinesi de gene tekelin elinde, el değiştiren her miktarda para, her madde kapitalist üretim zincirine ekleniyor. 10 işçiye 1er trilyon versen maksimum becereceğin adamlara sınıf atlatmaktır. ben elimdeki parayı hayatımı mümkün en sade koşullarda yaşamak dışında ancak mücadele için kullanırım, ya da benle beraber bu mücadeledeki insanlar için, bu işler hayırseverlikle olacak olsaydı şu anki "toplumsal sorumluluk sektörü"nün bütün sömürüyü tersine çevirmesi gerekirdi. O "dağınık saçlı bütün yıl bot giyen" kızın da git yüzüne söyle bakalım bunu yüreğin varsa, forumdan sözlükten bu sataşmaları reel hayatta hiçbir ölçekte göremiyoruz niye bilmiyorum KES LAN. noktası da var lan yağız delikanlı sdaskojd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kolektifinsan said: He ya ondan üst üste operasyonlarla 60 kişiyi aldılar, odtüdeki kadar daha işin en başı olan üfürükten bi olay 10 gün gündem oldu, ondan dikmen vadisi, asistan direnişi vb olaylarda bize sarılıyorlar, isteyen istediği yeriyle gülüp ceo olma yolunda devam edebilir, bize dokunan yok sana dokunan yok zaten olm fakirlere oluyo olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Kaliko said: kolektifinsan said: @Myshkin Bari son bir kez vurayım, Biz aramızda anlaşsak gidip converse, dockers vb yerine küçük bir atolyeden alışveriş yapsak, oradan alacağımız ayakkabının lastiği, makinesi de gene tekelin elinde, el değiştiren her miktarda para, her madde kapitalist üretim zincirine ekleniyor. 10 işçiye 1er trilyon versen maksimum becereceğin adamlara sınıf atlatmaktır. ben elimdeki parayı hayatımı mümkün en sade koşullarda yaşamak dışında ancak mücadele için kullanırım, ya da benle beraber bu mücadeledeki insanlar için, bu işler hayırseverlikle olacak olsaydı şu anki "toplumsal sorumluluk sektörü"nün bütün sömürüyü tersine çevirmesi gerekirdi. O "dağınık saçlı bütün yıl bot giyen" kızın da git yüzüne söyle bakalım bunu yüreğin varsa, forumdan sözlükten bu sataşmaları reel hayatta hiçbir ölçekte göremiyoruz niye bilmiyorum @hunn Benim tuzum kuru hakkaten ya, kuul olmak için siyasete vurdum kendimi işte böyle, sen de ceo olcaksın ama 3-5 seneye nasılsa dertlenme Bu yuzden forumlar var, gercek hayatta soyleyemeyeceklerini buralarda soyleyip karizma yapmak internet ile karaktere giren seyler :). En basitinden Fatih Terim'e soverler, asip keserler, karsilarina ciksa hep kem kum :) aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar