zuzum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Yaklaşık 7-8 yaşlarında tekir erkek kısırlaştırılmış bir kedim var.Belinde problem olduğu için arka ayaklarını kullanamıyor ve tuvaletini sağarak ben yaptırıyorum. Kum dökmeye başladığı zaman bizim için kabus gibiydi. Veterinere götürdüm sonda takmak zorunda kaldı ve sonra bir süre idrar yolu antiseptiği PİYOLESEPTİL i kulandık.Artık ömür boyu kum önleyici bir mama kullanmam gerektiğini söyledi.3 paket HİLLS İN kum eritici s/d sini kullandım sonrada kum oluşumunu önleyici c/d yi kullandım. Kum problemi tuvaletini yapmasına engel olmasada hala devam etti ve kabızlık problemi vardı.En azından tuvaletini yapabildiği için bu mamanın bir velinimet olduğunu düşündüm. taki bir gün firmadaki sorunlardan dolayı bir süre mamanın piyasaya sürülmemesine kadar. Eskişehirdeki veterinerlerin altını üstüne getirdim hiçbir yerde yoktu. Mecburen bir süre veterinerimde bulunan idrar yolu problemi olan kediler için başka bir mamaya geçmek zorunda kaldım. PROFİNE NIN STERİLİSED . Hiç mama değiştirmediğim için çok tedirgindim ama mükemmel çıktı. artık Paşa nın bir gram kum problemi yok kabızlık problemide bitti.Arka ayaklarını kullanamadığı için hareket kısıtlılığından dolayı kilo problemi vardı. şu kilosu çok normal hatta arada ek gıdalar bile verebiliyorum.herkese tavsiye ederim yalnız muhakkak veterinerinerinize danışın çünkü idrar yolu problemlerinde mama değişimi kediler için çok hassas bir dönemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kum yokedici mama yedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paragraf :( Okuyacagim diye kasarken beynim yamustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sitenin ismi paticik olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kesin balondur dedim. balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 fa-ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 PROFİNE NIN STERİLİSED virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 CD var MP3 var CD var MP3 var CD var MP3 var CD var MP3 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Resisting Viral 100.0 olmuş pati'nin, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar