Clark_Velorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaslar serverda surekli save harici binekler kayboluyor ama bunun herhangi bi sekilde aclıktan olmadıgını bilioruz. acaba size gore neden olabilir? bi de sylveriada gormustum galiba amentes te varmıydı tam hatırlamıorum bi scp vardı silinen binekler onunla geri geliodu ama nasıl oldugunu anlayamadım. eger yontemini, cozumunu, scriptini paylasmak isteyen olursa lutfen msn imi vereyim: [email protected] arkadaslar lutfen yapıcı konusmalar gecsin cunku ise yarar bi topic oldugunu dusunuorum ve ona gore de ozenerek sectim kelimelerimi.[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sylveria da vardı da ztn payla$ıcak olsa koyarlardı scpt kısmına.hangı server payla$ır kı böle bı scptı?[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 haklısın aslında ama yine de sormak istedim bilgi paylastıkca cogalır. aslında tüyo verseler yazılır ama onu da sanmam umutsuzum yani...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 uo oynadığım dönemlerde nebula'da 130-140 nightmare'm olduysa bunların 50'si altımdan kayboldu ve daha saymadığım frenzied vs vs. değerli binekler. page attım geldi biri bu sphere versiyonundan kaynaklanıyor bizim hatamız değil sphere'de olan bir açık falan demişti kafamda kalan bunlar bu konu ile. çok çekmiştim bundan.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 tamam iste bence boyle bi scripti olan bunu paylasmalı biliorum neden diceksiniz ama bunu bende bilmiorum aslında sadece bana versin demiyorum sadece playerların emeklerine yazık diyorum...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! edit: aslında benimle yazmak isteyen olursa da msn imi alsın... [Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 15 Kasım 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu sphere nın ufak(daha dogrusu cok buyuk) bı bugudur duzeltmek ıcın saveden sonra herkesın bınegı deed olarak cantasına dusebılır ama baska bı sey bılmıorum ben[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 konsolda verilen hatalar önemlidir.Eğer static olmayan çok fazla itemin varsa,eklediğin her itemda,static olmayan bir item'i siler diye biliyorum...(birinden duymuştum onun yalancısıyım ama doğru olabilir yani bilmiom..)[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaslar kesin cozume 2 yol var 1: oturup yazmak 2: birinin el atmasını beklemek... ben 2 sine de varım...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sphere_serv_triggers(revision) da f_onserver_save ' e bir scp yazılıp check ettirilebilinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yeager msn imi ekle bi de bu silinme olayı save de de haricinde de oluo onu da belirtiyim. benim fikrim bi tasa binilen binegin bilgilerinin yuklenmesi. bunu yaptıktan sonra gerekli duzen saglanıp kullanılabilir diorum ne dersiniz???[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 nbl cozdu sanırım birtek bu bugu[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 onlarda cozememisler ben oyle duydum... edit: revision bu arada 055 r4,02 [signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! [Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 15 Kasım 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok %90 oranında çözdüler[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bunu biliorum bendede var bu prob ama bunun bir yol olmalı... Mesela hangi olaylarda gidiyorsa binekler bulunup if sorgusu ile mounted mı değil şeklinde yada bineklerin hepsine binildiğinde ve inildiğinde tag olarak alınması,cinsinin flnda vs.vs Şu anda yazamıorum çünkü hangi olayla beraber gittiğini bilmiorum bende savelerde gitmio cunku en azından cogunda Birde bu olay garbage collectle alakalı olabilir mi? Çünkü savelerde garbage collect yapılıyor neyse yayın bilgilerinizi de yazalım bi scp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bınek bırıne ataklı weya canı az ıken ustune bındıysenız buyuk olcude kayboluo savede[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sphere sistemini tam bilmiyorum sadece tavsiyede bulunabilirim. bir bineğin ownerı değiştiğinde ya da birisi bindiğinde player'a bineğinin bilgisini eklersiniz (muhtemelen spherede tag olarak). daha sonra da binek öldüğünde, ya da herhangi caiz bir sebepten kaybolduğunda bu tagi silersiniz. binek save anında(ya da bizim istemediğimiz bir şekilde) kaybolduğunda ise player'da tagı kalır ama tagde saklanan seriallı binek yoktur. adamın teki de "nightmare'im kayboldu baps" diye page atınca bakarsınız adamda tag var mı. varsa o seriallı yaratığı bineği bulursunuz. yok eğer o serial ile bir binek yoksa adam haklıdır.. spherede ne kadar mümkün bilemiyorum. sadece olası bir çözüm yolu yazdım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Kasım 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 dediğin yollada açıklar olur adamın atı kaybolur nightmare im gitti der :)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sylveriadaki sistemede; Her bineğe bilet alınıyor. Eğer binek silinirse bilete tıklayarak binek geri geliyor.Böle bi sistemdi yanlış hatırlamıosam ama Mum_Chamberın sölediğide çok mantıklı[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Kerhuzad, 16 Kasım 2004 09:17 tarihinde demiş ki: dediğin yollada açıklar olur adamın atı kaybolur nightmare im gitti der :) tekrar hatırlatayım, sphere sistemini bilmiyorum. serialında bineğin türü saklanmaz mı? saklanmıyorsa ayrı bir tag de onun için açın. :D save anında çok yer tutar falan diyoranız da binek deed haline geldiğinde tagi kaldırırsınız, açıldığında da açana tagı tekrar eklersiniz. böylece sadece aktif bineklerin tagi tutulmuş olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 zeka konuşuo burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Arkadaşlar bu topic daha önceden burda şurda orda falan yani..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 İlgili konuları arama ile bulup çıkartmışsın teşekkürler. Yalnız baktın mı hangisinde sonuca varılabilmiş??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sonuca varılamadı ise hangi konuda daha bi aşama kaydedilmişse o konudan msj atılarak devam edilir neticede burda farklı bir soru sorulmamış.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 dynamick farkındaysan bu konuda ben SAVEDE degil herhangi bi anda binegin kut die kaybolmasında bahsettim farkı burda. yoksa bilen bilir oyle herseye topic acmam... garbage le alakalı oldugunu biliorum ama arada bunu da soliyim ben asıl syl deki scriptin bulunup bulunmadıgını sormustum. bosuna aratmıssın :DD[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 beyler zorm'un dllerini yükleyince sorun çözülüyor ben denedim yani kısacası sonuca warılmı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar