Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverda binek kaybolması

Clark_Velorien

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar serverda surekli save harici binekler kayboluyor ama bunun herhangi bi sekilde aclıktan olmadıgını bilioruz. acaba size gore neden olabilir? bi de sylveriada gormustum galiba amentes te varmıydı tam hatırlamıorum bi scp vardı silinen binekler onunla geri geliodu ama nasıl oldugunu anlayamadım. eger yontemini, cozumunu, scriptini paylasmak isteyen olursa lutfen msn imi vereyim: [email protected]

arkadaslar lutfen yapıcı konusmalar gecsin cunku ise yarar bi topic oldugunu dusunuorum ve ona gore de ozenerek sectim kelimelerimi.[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

uo oynadığım dönemlerde nebula'da 130-140 nightmare'm olduysa bunların 50'si altımdan kayboldu ve daha saymadığım frenzied vs vs. değerli binekler.
page attım geldi biri bu sphere versiyonundan kaynaklanıyor bizim hatamız değil sphere'de olan bir açık falan demişti kafamda kalan bunlar bu konu ile.
çok çekmiştim bundan.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iste bence boyle bi scripti olan bunu paylasmalı biliorum neden diceksiniz ama bunu bende bilmiorum aslında sadece bana versin demiyorum sadece playerların emeklerine yazık diyorum...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,

edit: aslında benimle yazmak isteyen olursa da msn imi alsın...

[Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 15 Kasım 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sphere nın ufak(daha dogrusu cok buyuk) bı bugudur duzeltmek ıcın saveden sonra herkesın bınegı deed olarak cantasına dusebılır ama baska bı sey bılmıorum ben[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

yeager msn imi ekle bi de bu silinme olayı save de de haricinde de oluo onu da belirtiyim. benim fikrim bi tasa binilen binegin bilgilerinin yuklenmesi. bunu yaptıktan sonra gerekli duzen saglanıp kullanılabilir diorum ne dersiniz???[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Sosyal ağlarda paylaş

bunu biliorum bendede var bu prob ama bunun bir yol olmalı...
Mesela hangi olaylarda gidiyorsa binekler bulunup if sorgusu ile mounted mı değil şeklinde yada bineklerin hepsine binildiğinde ve inildiğinde tag olarak alınması,cinsinin flnda vs.vs
Şu anda yazamıorum çünkü hangi olayla beraber gittiğini bilmiorum bende savelerde gitmio cunku
en azından cogunda

Birde bu olay garbage collectle alakalı olabilir mi?
Çünkü savelerde garbage collect yapılıyor neyse yayın bilgilerinizi de yazalım bi scp
Sosyal ağlarda paylaş

sphere sistemini tam bilmiyorum sadece tavsiyede bulunabilirim.

bir bineğin ownerı değiştiğinde ya da birisi bindiğinde player'a bineğinin bilgisini eklersiniz (muhtemelen spherede tag olarak). daha sonra da binek öldüğünde, ya da herhangi caiz bir sebepten kaybolduğunda bu tagi silersiniz. binek save anında(ya da bizim istemediğimiz bir şekilde) kaybolduğunda ise player'da tagı kalır ama tagde saklanan seriallı binek yoktur.

adamın teki de "nightmare'im kayboldu baps" diye page atınca bakarsınız adamda tag var mı. varsa o seriallı yaratığı bineği bulursunuz. yok eğer o serial ile bir binek yoksa adam haklıdır..

spherede ne kadar mümkün bilemiyorum. sadece olası bir çözüm yolu yazdım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Kasım 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 16 Kasım 2004 09:17 tarihinde demiş ki:
dediğin yollada açıklar olur adamın atı kaybolur nightmare im gitti der :)

tekrar hatırlatayım, sphere sistemini bilmiyorum.

serialında bineğin türü saklanmaz mı? saklanmıyorsa ayrı bir tag de onun için açın. :D save anında çok yer tutar falan diyoranız da binek deed haline geldiğinde tagi kaldırırsınız, açıldığında da açana tagı tekrar eklersiniz. böylece sadece aktif bineklerin tagi tutulmuş olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sonuca varılamadı ise hangi konuda daha bi aşama kaydedilmişse o konudan msj atılarak devam edilir
neticede burda farklı bir soru sorulmamış.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Sosyal ağlarda paylaş

dynamick farkındaysan bu konuda ben SAVEDE degil herhangi bi anda binegin kut die kaybolmasında bahsettim farkı burda. yoksa bilen bilir oyle herseye topic acmam... garbage le alakalı oldugunu biliorum ama arada bunu da soliyim ben asıl syl deki scriptin bulunup bulunmadıgını sormustum. bosuna aratmıssın :DD[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...