Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GULBENCE !!

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne gülbeni ya banu alkan asıl ne iğrenç bi yaratıktır o.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
2 hafta önce zagada bir bölümünü gösterdi hilalmidir nedir bi hatun katiliyo. "ya işte ben doğuşu çok seviyorum" filan diyo. ardından doğuş ariyo, evlenme teklif ediyo.
gülben bacımızın tepkisi "ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy neeeeeeeeee taaaaaatlıııııııııııııııııı"

bu kadar yapmacık bir kadın görmedim ya.
ailecek kıl kapiyoruz
Mesaj tarihi:
banu alkan da aynı bk
yine zaganın bir bölümüne katilip milleti gülmekten kırdı yedi bitirdi. hele okan bayülgene "oookaaaan niye beni kızdırıyorsuuuunnnn" gibi bebekimsi sözleri IGH BOGH
toptan katleticen böylelelerini
Mesaj tarihi:
Işık hızıyla kanalı değiştirdim banu alkan ı görünce[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
sadece o'mu sence?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
zeki olmayı zengin olmaya yeğlerim. en azından zengin olabilme ihtimalim olur. ama bunların zeki olabilme ihtimali yok malesef.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
- Hanım force kullanma kılavuzumu getir![signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
  • Yeni Oluştur...