kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 mac e taktıgım usb ye pc nin içinden bişey atamıyorum. sadece okuma izni var. nasıl yapıyoruz bunu ya? hayatımda windows'dan başka bişey kullanmadım. acil yazarsa biri çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 http://www.macbreaker.com/2012/02/enable-write-for-ntfs-hard-drives-on.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Windows bi makineye takip guvenli cikar mi guvenli kaldir mi ne bi secenek var ya, ona bastiktan sonra geri cikarip tekrar Mac'e takmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ikisinin türü farklı cunku. ona gore formatlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aynen ya buldum fat32 hem pcde hem mac te çalşıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Evet ama fat32 formatlarsan en buyuk dosya limitin 4 gb olur. O yuzden NTFS birakip mac os'e NTFS destegini eklemen daha mantikli. Ama ihtiyacina gore tabii senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ya abi onu geçtim de. şimdi 10.5 den 10.6 ya 7 ye geçemiyorum. satın almak lazımmış. geçmediğim zaman da flash player falan yükleyemiyorum snow leopard lion bilmemne bişeyler var hiç bişey anlamadım. sağolun yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Deacon said: Evet ama fat32 formatlarsan en buyuk dosya limitin 4 gb olur. O yuzden NTFS birakip mac os'e NTFS destegini eklemen daha mantikli. Ama ihtiyacina gore tabii senin tercihin. Ya da bunun yerine diski exFAT olarak formatlayabilirsin, Mac için NTFS genelde paralı çözümlerle geliyo /saçmalık/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar