fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/ BTK'dan alınanbilgiye göre, vatandaşlar, haberi olmadan açılan cep telefonunu internetten sorgulayabilecek. BTK, vatandaşların haberi olmadan adlarına cep telefonu hattı açılmasını engellemek ve bu şekilde açılmış hatları iptal ettirmek için ''İnternet Üzerinden Hat Sorgulama Hizmeti'' başlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bi tane hat varmış üstüme epi topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 6 tane çıktı hepside benim 4 tanesini unutmustum bile ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kıvrak hatlara sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 patatespresi said: kıvrak hatlara sahibim. http://www.issizadam.net/sizden-gelenler/uyelerin-ekledikleri/hamit-altintop-ve-iplenmeyen-gazeteci.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 devletimiz çalışıyor... büyüyor, gelişerek değişiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 said: TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz. Meali : Sizi coktan fisledik ama gayet yanlis fisledik, haliyle bulamiyoruz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 üstüme fazladan hat çıktı. belki zamanında açtığım bişeydir bilemedim mail attım vodafon a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 özellikle yolda standlardan alınan hatlar da oluyor sakat işler, bıraktığınız kimlik fotokopisi ile başkalarına hat açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 btk.gov.tr niye açılmıo nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kesin hekleyip kimlik nolarını falan çalmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 arkadas yapana kadar saclarini beyazlatti bu proje ile degerini bilin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bunlamı beyazlattı. 1 günlük proje nan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ne var len. iki sorgulama motoru koymuş. bir mobil komförmeyşın. inşaat mühendisi halimle ben yaparım 2 günde html de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi bu ne ya sabah akşam şifre soruyor datebaesi patşatan 1 mio dolara satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 zaten bu aralar telefona alakasız ve rahatsız edici sms geliyor. bir de bu site yüzünden sms sayıları artmasın :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar