fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/ BTK'dan alınanbilgiye göre, vatandaşlar, haberi olmadan açılan cep telefonunu internetten sorgulayabilecek. BTK, vatandaşların haberi olmadan adlarına cep telefonu hattı açılmasını engellemek ve bu şekilde açılmış hatları iptal ettirmek için ''İnternet Üzerinden Hat Sorgulama Hizmeti'' başlatıyor.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 6 tane çıktı hepside benim 4 tanesini unutmustum bile ahah
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 patatespresi said: kıvrak hatlara sahibim. http://www.issizadam.net/sizden-gelenler/uyelerin-ekledikleri/hamit-altintop-ve-iplenmeyen-gazeteci.html
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 devletimiz çalışıyor... büyüyor, gelişerek değişiyor...
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 said: TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz. Meali : Sizi coktan fisledik ama gayet yanlis fisledik, haliyle bulamiyoruz. lol
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 üstüme fazladan hat çıktı. belki zamanında açtığım bişeydir bilemedim mail attım vodafon a
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 özellikle yolda standlardan alınan hatlar da oluyor sakat işler, bıraktığınız kimlik fotokopisi ile başkalarına hat açıyorlar.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kesin hekleyip kimlik nolarını falan çalmışlardır
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 arkadas yapana kadar saclarini beyazlatti bu proje ile degerini bilin...
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bunlamı beyazlattı. 1 günlük proje nan bu
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ne var len. iki sorgulama motoru koymuş. bir mobil komförmeyşın. inşaat mühendisi halimle ben yaparım 2 günde html de.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi bu ne ya sabah akşam şifre soruyor datebaesi patşatan 1 mio dolara satar
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 zaten bu aralar telefona alakasız ve rahatsız edici sms geliyor. bir de bu site yüzünden sms sayıları artmasın :X
Öne çıkan mesajlar