mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 BBC ve BBC Amerika'nın ortak prodüksiyonu olan her biri 1 saatlik 8 bölümden oluşan yeni mini serisi. http://3.bp.blogspot.com/-CxCP5kCdoGY/UMzQi4agLvI/AAAAAAAApjE/j2TRYiOjpbo/s1600/mm-ripper-street-newstill3.jpg http://www.youtube.com/watch?v=YnhV5K9F39g İlk bölümü yayınlandı 30 aralık'ta. 2. bölüm pazar akşamı. 1. bölüm İlk bölüm çok güzeldi. Victoria dönemi Londra'sında geçmesi zaten başlı başına yeter. Oyunculuk gerçekten çok iyi ama bazı yerlerde ağır aksan var biraz yorabilir. Her bölüm farklı bir olayı anlatacaklar ama arkada devam eden bir hikaye olacak mı bilmiyorum. Jack the Ripper olayına pek girmeyi düşünmüyorlar diye biliyorum yapımcılar ve senaristler. Daha çok suç ve suçlularla mücadele eden H departmanının hikayesini işleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Çok güzel dizi. Dönemi acayip güzel yapmışlar. Reid reyis. Drake adamın gibi. Yüzbaşı da iyidir. Jack the Ripper böyle Mentalist'deki Red John gibi birşey. Şimdi bu İngilizler yapmış, imdb'de 8 bölüm gözüküyor. Umarım 3 sezon X az bölüm olmaz. Bazen öyle yapıyorlar şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 acamadim konuyu:( ama cog iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Baya guzel dizi olmus, kostumler, karakterler, CSI tadini o doneme adapte etmece falan, baya basarili. arcane said: Umarım 3 sezon X az bölüm olmaz. Bazen öyle yapıyorlar şikayetçiyim. Muhtemelen sezon basi max 8-10 bolum olur..bende sikayetciyim, ama ote yandan dusununce, en azindan gereksiz dandik sahne ve bolumlerle doldurmuyorlar (bkz son sezonlarda Fringe'de ki 5-7 dk suren duygusal sahneler). Neyseki bolum basina 1 saat gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 2. sezonu olacak dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dizi çok iyi! BBC dünyanın en iyi kanalı falan heralde. Hep kaliteli işler mi çıkarır bir kanal yahu! 1080p izledim ilk 3 bölümü, tadı tam çıkıyor o zaman. Çok başarılı prodüksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 iyi dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar