nameless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 internette dolaşırken bir sürü ingilizce kitap buldum ama bazı terimleri anlamak çok güç olduğu ve ingilizce çok üst seviye olmadığı için alamıyorum türkçe kitap bilen var mı?[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 geniş bir kitapçıya git bak. internette bahsettiğin kitapların türkçesini bulamassın. kitapları taramış kişiler yoktur.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 zamanında böyle bir başlık açmışım geçende gördüydüm 24 saatte oyun programlama diye kitap var böyle faydalı bir adres de var burda ingilizce olmak üzere oyun yapımı olsun programlama olsun baya kaynak var, en ilgimi çeken Introduction to 3D Game Programming with DirectX® 9.0 oldu[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 16 Kasım 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yardımı olur belki..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 zaten ordan hiç çıkmıyorumda :) eğer ilgilenenler olursa diye kaynak bulabilecekleri bir adres olarak gösterdim oyun yapımı ile ilgileniyorsanız yukarıda verdiğim linkteki kitaları sakın kaçırmayın :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 24 saatte oyun bla bla ismine sahip kitaptan uzak durun kesinlikle iyi değil. netteki çoğu basit döküman ondan kaliteli.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu adam da opengl konusunda iidir. http://nehe.gamedev.net/ ama win32 C++ kodları çok bi garip. (gerçi türkçe demişsin ve ben gecenin bi yarısı ingizlice kaynak verdim ama nese silmiiyim belki işine yarar)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Kasım 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nehe'nin tüm kaynak bilgisayarda benim ehehe ama soğudum opengl'den directx daha hoş[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nası desem, bu directx seni belli bir programlama tipine zorluyor, bi de opengl kadar aşağıda değil. ogl de istediğin gibi at koşturabilirsin. ama sonuç çok farketmiyor keyfe kalmış bi seçim =)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar