KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ya 3 gündür başım dönüyo ya başka hiç bişi yok baş ağrısı falan filan yok sadece sürekli bi baş dönmesi var
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 doktoru neyapcaksın. doktor gelse en yakın doktora muayene ol, burada birşey söylemek zor diyecek.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi tıbbi durumlara internette çözüm aramasanız keşke
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 çözüm deil de belki tansiyon falan der denerim bişiler şimdi hastaneye gitmek falan üşeniyorum tomografi falan isterler kesin iş olsun diye
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 iyi de, baş dönmesinin bin tür sebebi olabilir? google da yapma sakın kendini kanser sanar intihar fln edersin mazallah. geçmiosa gideceksin abi doktora
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Yeni çağın kezban hastalığı vertigo ya yakalanmışsın. Artık gittiğin mekanda ayyy vertigom var yhaa üff diyebilirsin
Marty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 benim bi tanidik ayni bu sekilde hastaneye gitmeye useniyorum simdi bi mide agrisi icin, zaten cok yemistim ondandir dedi. aksamina mefta oldu. hastaneye git
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yuh "asansöre binmiş...ölmüş!" gidecez mecburen ama şu vertigoyu araştırdım biraz migrenden devşirme versiyonu kafama yattı gideyim bakayım neymiş ne değilmiş
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bu tip durumlarda geliştirdiğim bir yöntem var. Füze rampası fırlatmaya hazır oluyorsa sorun yok demektir.
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kafanı kaldırıp uzun süre yukarıya bakmak,yattıgın yerden aniden kalkmak vs tetikler vertigoyu
Öne çıkan mesajlar