Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlarla Konuşabilmek

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Lord_Argos said:
.
Kadınlar tarafından şöyle tanımlanıyorum: Efendi, kibar, saygılı, nazik, sevecen, güleryüzlü, atletik, yakışıklı, karizmatik, bilgili. Ama çoğu zaman konuşkan olmamam yüzünden, bütün bu özelliklerin gittiğini farkediyorum.

Bu dogru olsaydi kadinlar seni suskun degil "az ama oz konusuyor" bulurdu. Ya da para lazim.

Alakali: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30859660
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Lord_Argos said:
.
Kadınlar tarafından şöyle tanımlanıyorum: Efendi, kibar, saygılı, nazik, sevecen, güleryüzlü, atletik, yakışıklı, karizmatik, bilgili. Ama çoğu zaman konuşkan olmamam yüzünden, bütün bu özelliklerin gittiğini farkediyorum.

Bu dogru olsaydi kadinlar seni suskun degil "az ama oz konusuyor" bulurdu. Ya da para lazim.

Alakali: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30859660

Şimdi akşam bir hatunla buluşucam bunları uygularım, ne de olsa kaybedicek birşeyim yok. Ama hala tam olarak benim sorduğum konuya gelememiş kimse
Sosyal ağlarda paylaş

Trollenmezse sevinirim demişsin, Alan Yetkilisi dahil 3 sayfa trolle geçmiş. Dostum ya kazançlarınla yaşayıp %70lik kısımda seni suskun bulan kızları öyle kabul edip suskunluğunu %10'luk gizeme çevirmeye çalışacaksın, ya da %70 için bazı özelliklerinden vazgeçeceksin. Belli bir yaşa gelip prensiplerden ödün verebilirim diyorsan 2. seçenek her halükarda gider, ama tapınak şövalyesiysen ödün vermek senin için onur kırıcı olabilir. Kızlar için değişmek mi kendin için değişmemek mi önemli olan bu. Seçimine göre zaten her şey şekillenir. (bence)
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmaz trollemene gerek yok, alan yetkilisi olarak en azından adamın "trollenmezse sevinirim" mesajına saygı göstermeni beklerdim bir kullanıcı olarak. Ha adamı bu çok ilgilendirmiyorsa onun bileceği iş, seni de tanımam etmem bir problemim de yok, sadece ben gördüğümü söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...