Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapayım? siz ne yapardınız?

Baraka

Öne çıkan mesajlar

senko said:

Baraka said:

senko said:

olm şöyle dertleri olan insanlara çok özeniyorum ya

net çok özeniyorum...

adamın kafası rahat, kafasını kurcalayan tek şey, kız bi daha gelir mi acaba
vay anasını...

cevap olarakta: ara kızı uğramion bi ara uğra de, uğrayınca da kahve içmeye fln götür işte.
yok gelmem derse hiç senin olmamıştır zaten.

Bunu bir dert olarak paylaşmadım aslında. Gencim, yeni mezunum, sevdiğim bir işim var, yavaş yavaş kendi ekonomik düzenimi oturtmaya başlıyorum, ailemle aram iyi hiçbir sağlık problemimiz yok ve keyfim yerinde. Dediğim gibi tek sıkıntım şu anda adam akıllı bir ilişki yaşamak. Çoğu insanın hayatı 4/4 lük tabi ki degil ama herkesin 4/4 lük olan kısa ya da uzun bir dönemi olmuştur. Ben daha o dönemi yaşayamadım ve tam hayatımın bu bölümünde kısa ya da uzun vadeli böyle bir dönem yaşamak istiyorum ve kendimce de bunu hak ettiğimi düşünüyorum.

Bu arada hesaplarıma göre 19 Aralık'ta görüşmüşüz.

allah daha da mutlu etsin kardeş.

Eyvallah seni de birader..

Tekrar diyorum, bi derdim falan olduğu yok... Okuyalım lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

oha be adam şu foruma kaydolup şu başlığı açana kadar kıza " selam yahu nerelerdesin" gibilerinden kendi üslubunca bir mesaj atsaydın çoktan bir kafe vs. ortamda takılıyor olurdun ne gereksiz takıntıların varmış sdsfsds

2dk önce yolladım mesaj. görecez bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

senko said:

mesaj diil lan açıp arıyacaktın

cevap gelmez ona

aslında hakikaten arasaydı daha iyiydi. unutmuşum artık öyle bir mesaj durumunda cevap gelene kadar insanın nasıl altına sıçtığını heyecandan :D uzun ilişki sux :/

evet hem lan msj gelcek stress'i olmuyor, hem de ben geri msj atmayı unutunca tatsızlık çıkmasını engelliyor.

oldum olası kılım sms olayına...
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

mesajı atınca iletim raporu gelmemesi, arkadaşın hayırdır deyip numarayı araması ve "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" mesajını duyması

arttırıyorum

telefonunu ilk defa kurcalarken eski kocasına yıkan da gel demesi

priceless
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...