Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 günde 6 ekmek ve 2 litrelik kola ile yaşama tutunuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ben tutunmuyorum da lanet olsun ki düşmüyorum da öyle boktan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baraka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: Baraka said: senko said: olm şöyle dertleri olan insanlara çok özeniyorum ya net çok özeniyorum... adamın kafası rahat, kafasını kurcalayan tek şey, kız bi daha gelir mi acaba vay anasını... cevap olarakta: ara kızı uğramion bi ara uğra de, uğrayınca da kahve içmeye fln götür işte. yok gelmem derse hiç senin olmamıştır zaten. Bunu bir dert olarak paylaşmadım aslında. Gencim, yeni mezunum, sevdiğim bir işim var, yavaş yavaş kendi ekonomik düzenimi oturtmaya başlıyorum, ailemle aram iyi hiçbir sağlık problemimiz yok ve keyfim yerinde. Dediğim gibi tek sıkıntım şu anda adam akıllı bir ilişki yaşamak. Çoğu insanın hayatı 4/4 lük tabi ki degil ama herkesin 4/4 lük olan kısa ya da uzun bir dönemi olmuştur. Ben daha o dönemi yaşayamadım ve tam hayatımın bu bölümünde kısa ya da uzun vadeli böyle bir dönem yaşamak istiyorum ve kendimce de bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Bu arada hesaplarıma göre 19 Aralık'ta görüşmüşüz. allah daha da mutlu etsin kardeş. Eyvallah seni de birader.. Tekrar diyorum, bi derdim falan olduğu yok... Okuyalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Myshkin said: sizin ne derdiniz var abi ananız babanız mı kanser niye hematolog musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 oha be adam şu foruma kaydolup şu başlığı açana kadar kıza " selam yahu nerelerdesin" gibilerinden kendi üslubunca bir mesaj atsaydın çoktan bir kafe vs. ortamda takılıyor olurdun ne gereksiz takıntıların varmış sdsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baraka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Liebe said: oha be adam şu foruma kaydolup şu başlığı açana kadar kıza " selam yahu nerelerdesin" gibilerinden kendi üslubunca bir mesaj atsaydın çoktan bir kafe vs. ortamda takılıyor olurdun ne gereksiz takıntıların varmış sdsfsds 2dk önce yolladım mesaj. görecez bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 mesaj diil lan açıp arıyacaktın cevap gelmez ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 haydi hayırlısı olsun hanım ablayla. gelişmelerle alakalı bizi bilgilendir burda sevgilisi, bu tarz kız kovalama olayları olmayan ve böyle olayları ilgiyle takip eden yüzlerce adam var auheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 durumumuz yok kız kovalayamıyoruz, işin teorisine hakimiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Sparkcaster said: durumumuzvaktimiz yok kız kovalayamıyoruz, işin teorisine hakimiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: Sparkcaster said: durumumuzvaktimiz kız yok ki kovalayamıyoruz, işin teorisine hakimiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kozalak said: senko said: Sparkcaster said: durumumuzvaktimiz kız yok ki kovalayamıyoruz, işin teorisine hakimiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 mesajı atınca iletim raporu gelmemesi, arkadaşın hayırdır deyip numarayı araması ve "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" mesajını duyması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: mesaj diil lan açıp arıyacaktın cevap gelmez ona aslında hakikaten arasaydı daha iyiydi. unutmuşum artık öyle bir mesaj durumunda cevap gelene kadar insanın nasıl altına sıçtığını heyecandan :D uzun ilişki sux :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kızı tuvalette sevişme heyecanını yaşamaya davet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Liebe said: senko said: mesaj diil lan açıp arıyacaktın cevap gelmez ona aslında hakikaten arasaydı daha iyiydi. unutmuşum artık öyle bir mesaj durumunda cevap gelene kadar insanın nasıl altına sıçtığını heyecandan :D uzun ilişki sux :/ evet hem lan msj gelcek stress'i olmuyor, hem de ben geri msj atmayı unutunca tatsızlık çıkmasını engelliyor. oldum olası kılım sms olayına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 NeoStyle said: mesajı atınca iletim raporu gelmemesi, arkadaşın hayırdır deyip numarayı araması ve "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" mesajını duyması arttırıyorum telefonunu ilk defa kurcalarken eski kocasına yıkan da gel demesi priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 le fök???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bu konunun uzmanı lord_argos o gelsin anlatsın. ... veya anlatmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ben çok pismişim herhalde diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Karea said: NeoStyle said: mesajı atınca iletim raporu gelmemesi, arkadaşın hayırdır deyip numarayı araması ve "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" mesajını duyması arttırıyorum telefonunu ilk defa kurcalarken eski kocasına yıkan da gel demesi priceless nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ne nasıl ? gelsin kendi anlatsın /summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 burdan birisine mi olmuş nolmuş anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yeni yılın ilk süprizi oldu BANA evet tşkler drama yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yok canım daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar