imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 almaya niyetlendiğim bi arabayı expertize soktum. araç 35 bin km de 1.4 benzinli. expertiz raporu temiz çıktı sadece "silindir kapak contası yağ kaçırmış" kısmı var. expertizi yapan ustaya sordum yaptırılması lazım dedi yangın riski var sonuçta dedi. bin lira gibi ücret çıkardı yetkili servis. ama kendisi de ekledi valla nasıl böyle bi sorun çıktı anlamadım dedi, genel sorun çıkmaz bu motolarda dedi. mahalledeki 35 yıllık çok iyi bir ustaya sorsum telefonla. 35 bin km de 3 yaşında benzinli bi motorda o sorun çıkmma ihtimali neredeyse yok. belki başka yerden yağ sıçramış olabilir dedi veya servisler bazen masraf çıkartmak için cinlik yapabiliyorlar dedi. eğer arabayı sevdiysen, beğendiysen, uygunsa peşine düş bi ustaya göster dedi. kendisi de en kral conta 50-100 liradır dedi. ben taksam 400 civarına ustaya yaptırabilirsin dedi. herneyse sonuç olarak. 35 binde bi arabanın bu sorunu vermiş olması birşeylerden şüphelenmem anlamına gelir mi? ne düşünüyorsunuz bi fikir alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 . yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 arabayi bilseydik iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 citroen c3 1.4i Confort plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Hararet yapip kapak catlatmistir. Ama sikistirmadan olacagini sanmiyorum, zira turbo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 alma o motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yarın ustaya falan mı göstersem diye düşünüyordum. arabayı çok sevmiştim ya. almayım mı şimdi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ayni arabadan hanimda var benim guzel makinadir, sen bence baska yerdende fikir al goster, emin olmadan alma yinede. Ancak ustanin dedigi gibi 400 e biter o is en fazla varsada sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 3 yaşında o km deki motoru öpsen conta kaçırmaz yaf. hararet yaptırcak kadar ne yapamışlardır bilemem ama ben olsam almazdım o arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 silindir kapak contası dedikleri zıkkım şu. yani pek ahım şahım bişi deil. değiştirilir, o da sorun deil. sorun olan kısmı şu, bu contalar yüksek ısılara dayanacak şekilde baya dayanıklı yapılırlar. motora aşırı hararet yaptırırsan (bak aşırı diorum) sanayici ağzıyla bu conta yanar. heh işte bu conta yanınca silindirlere yane yanmanın oludu yere sogutma suyu girebilir. işte burdan sonra şöför hala mala baglayıp devam ederse kapak, mapak, blok allah ne verdiyse çatlatabilir. bundan dolayı mevzu küçük ama iyi araştırmak gerek. P.S. Alma o arabayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 vazgeçtim almaktan. dediğin gibi bozulması arıza çıkarmas çok zor olan bir parçaymış, motorla aynı ömrü olur deniyor. motordaki başka bir arızadan dolayı bozulur deniyor vs. kısaca bi sıkıntı olmuş motorda 2. el için büyük risk. bu 2. el araba alma işinde bildiğin tiksindim arkadaş. eytere be!! diyerek sıfır 1.4 confortline polo almak için birazdan çıkıyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 en son bunu mu aldındı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar