Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sporun renkleri 2012, fotoğraf yarışması

Esrk

Öne çıkan mesajlar

İFSAK ve İBB tarafından düzenlenen 2012 Avrupa Spor Başkenti fotoğraf yarışmasına katılmıştım, mansiyon aldım, 100 TL ödül kazandım, gelin beraber yiyelim :). Başlığı açmamın sebebi ise ilk 3 ödülü alan fotoğrafların konu ile alakalı olmaması ya da ben mi yanlış anlıyorum diye size sormak istedim, yarışma konusu şu

"“İstanbul’da Sporun Renkleri” konulu fotoğraf yarışmasında, Olimpik değerlerin (başarma azmi, fair play, toplumsal duyarlılık, düzenli egzersiz) yanı sıra centilmenlik, dostluk, takım ruhu, coşku, kazanma azmi gibi konuların yarattığı duyguları içeren kadrajlar yarışma konusu içerisinde yer alacak.
Her türlü spor müsabakasının ve bu müsabakalar sırasındaki sahanın ve izleyicilerin spor ruhunu yaşatan anlarından kesitler ile İstanbulluların günlük hayatlarında spora ilişkin gerçekleştirdikleri tüm faaliyetleri betimleyen fotoğraflar da yarışma konusuna dahil olabilecek."

Sonuçlar;
http://www.tfsf.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3250&Itemid=67

Benim mansiyon kazandığım fotoğraf;

Yarışmaya katıldığım diğer 2 fotoğraf;

Derece beklemiyordum, hatta eminim ki benimkilerden daha iyi fotoğfarlar vardır harcanan ama konu ile alakasız fotoğrafları neden derecelendirirler onu anlayamıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede yapılan yarışmalarda çok fazla üç kağıt dönüyor.
ilk problem juride. her yarışmadaki juri yeterli değil. 1-2 tane fotoğrafçı var, kalanı fotoyla alakası olmayan kişiler. haliyle çok saçma fotolar dereceye girebiliyor.

juriler yarışmaya katılanlarla anlaşıp ona göre değerlendiriyorlar fotoğrafı ve ödül alırsa paylaşıyorlar.

yarışma katılım koşulları da komedi gibi. başka bir yarışmayı kazanan fotoğraf yarışmaya katılamıyor. lan sanane başka yarışmadan?

son olarak ifsaktaki hocalardan birisi geçenlerde nat geo yarışmasının sonuçlarını gördüğünü söyledi. dereceye giren fotolar baya kötüymüş.

o yüzden mümkünse uluslararası yarışmalara katılmak daha mantıklı. ulusal yarışmalar foto çekme hevesinizi bile kırabilir. kazanırsanız ne ala zaten fena paralar vermiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...