Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 merak ettiğim bir konu şimdi paraların seri numaralarının harfleri mi önemli bu konuda ne önemli tam olarak ? mesela A serisinden bir yüzbinlik kağıt para ne kadar eder veya J sınıfı olsa ne farkeder ? bu konularla ilgilenen var mı hiç veya neden ilgilenilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 a serisi daha degerli digerlerine göre ben önemsemiyorum benim koleksiyonum var bozuk para toplamaya çalısıyorum daha çok ben ne kadar farklı birim tutabilirim diye dikkat ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 birim derken farklı paralar yani hepsinden bi örnek olsun seri nosu farketmez gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ben koleksiyon yapıyorum, 20 tane 1tl olunca bütünletip para biriktiriyorum mesela sonra harcıyorum sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bence hayatın boyunca biriktir sora stoyaya ver oda seni mutlu etsin. sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 o kadar pahalı değildir stoya ya o kadar paraya 7 neslinin meme hakkını alrıım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 GodBlessStoya said: ben koleksiyon yapıyorum, 20 tane 1tl olunca bütünletip para biriktiriyorum mesela sonra harcıyorum sayılır mı bende 10 kuruşları 5 kuruşları toplayıp bi paket sigara alıyorum. onlarla alınca sanki para harcamıyomuşum gibi geliyo hem. o para üstü verilecek, sayacam cüzdana koyacam seri önemli değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 5-10 kuruşlarla pizza söylemişliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bende hala milyonlar binler var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 cillop gibi 20.000 varbende kırışık tek noktası yok asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bende 1920 yılından falan kalma bozuk paralar var çeşit çeşit. böyle 1 torba falan var bir yerde okutabilirsem okutucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 1813 yılından kalma alman markı var bende para eder mi yaw bide 1872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 2 tane 2 dolarım var onun dışında yok bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bende bankada biriktirmeyi seviyom, sayılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar