Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık bir sürü şey - bir nevi garaj seyl

katliamci

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle merhabalar efenim,
yakında yurtdışında bir hayata merhaba diyeceğim için neyim var neyim yok satıyorum.Uygun fiyata da bırakıcam söz.Ekmege el basiim ki.

Öncelikle Blackberry Playbook 16 GB wi-fi

Kendisi wi-fi tablettir.3G olayı yok maalesef.Fena değil fiyatına göre ihtiyacınızı görür sanırım.Hızlı temiz ahlaklı bi tablet.Ben sadece gece yatagımda dizi izlemek için kullandım.Pek üzmedi diyebilirim.2 yıl telesis garantisinin bitmesine hala 20 ay var.

FİYAT : 350 TL

Playbook

Bi sonraki aletimiz YAMAHA DTXPLORER ELEKTRO DAVUL

Kendisi sadece ev içinde kullanılmış olup ne studyo gördü ne konser ne performans.Temiz olm valla bak.Garantisi olacaktı ama kağıtlarını kaybetmiş olabilirim.Satın alacak arkadaşa özel paketleyip demonte edip güzelce yollayabilirim.Kargo da benden la!

Fiyat : 900 TL

YAMAHA

Macbook Air 11"

Kendisi mid-2012 modeldir.En son çıkan air yani.13" lik istiyodum esasen ama arkadaşta gördüm pek ergonomik gelmedi o yüzden 11" likten aldım.Hiç te pişman değilim.Cok hafif cok karizmatik cok hızlı.128GB lık modelden.İzmir-Apex faturalı.23 ay daha garantisi devam etmekte.

Fiyat : 2350 TL(düşük fiyat verdiysem uyarın yükseltiim)

Air

iPhone 5 16 GB

Kendisinin fotosu mevcut değil.Onu çekecek bişeyim yokmuş evde onu farkettim :/ belki tablet ama çok uğraştırır.Bir ara ekliicem.Amerika'dan gelme.16GB.Kayıtlı falan filan.Daha kulaklığının kutusu açılmadı.Şarj başlığı olarak ta benim eski 4S ten kalan şarj başlığını kullanıyorum.Ona bile dokunmadım dsfs.

Fiyat : 1600 TL

ayfon5

Ve son olarak Masaüstü PC

1 haftalık daha.Cillop gibi.

Specs:

AMD FX-6300 6 çekirdekli işlemci
Asus m5a97 EVO anakart
2x4 Kingston DDR3 Ram
Asus GTX650 ekran kartı
Gigabyte 550W lık modelini hatırlamadıgım kasası
Philips 20" 206V3LSB model monitor
Seagate 64mb cache li SATA III 1 TB HDD i
Microsoft wireless klavye&mouse

Masaüstü satılmazsa kardeşime vericem.O kadar da acelesi yok bunun.Parça parça satmayı da düşünmüyorum.

PC

http://imgim.com/5184incie8727865.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian'cığım tamam haklısın şüphe duyuyosun ama neden yurtdışında bi hayata başliicam diye yalan söyliim ki?Babaannem ölmüş acil para lazım falan derim.Ayrıca şöyle kısaca özetleyim, aletlerin hepsini tümünü kendi paramla, kimseden aileden yardım almadan aldım.Yurtdısında bi hayatı seçtiğim için para lazım çokca.Daha satılık olan saatlerim arabam vesaire var.Teknolojiden anlayan bi komuniti oldugu icin bunları paticige koydum.Sıfırdan bol parayla bi hayata başliicam.Olay bundan ibaret.Hayır geçenlerde de ayfon 4S koydum ne hırsızlığım kaldı ne rogue luğum.iP5 haric hepsinin faturası vesairesi mevcut kendi adıma.O yuzden şüpheyle yaklaşıp sinirleniceğin bi durum yok ortada sevgili Dworgian :)
Sosyal ağlarda paylaş

katliamci said:

Dworgian'cığım tamam haklısın şüphe duyuyosun ama neden yurtdışında bi hayata başliicam diye yalan söyliim ki?Babaannem ölmüş acil para lazım falan derim.Ayrıca şöyle kısaca özetleyim, aletlerin hepsini tümünü kendi paramla, kimseden aileden yardım almadan aldım.Yurtdısında bi hayatı seçtiğim için para lazım çokca.Daha satılık olan saatlerim arabam vesaire var.Teknolojiden anlayan bi komuniti oldugu icin bunları paticige koydum.Sıfırdan bol parayla bi hayata başliicam.Olay bundan ibaret.Hayır geçenlerde de ayfon 4S koydum ne hırsızlığım kaldı ne rogue luğum.iP5 haric hepsinin faturası vesairesi mevcut kendi adıma.O yuzden şüpheyle yaklaşıp sinirleniceğin bi durum yok ortada sevgili Dworgian :)

hah işte bunu dediydim. paraya ihtiyaç çıktıysa bir anda ok. ama sen de olsan "olm noluo adam 1 hafta önce bilg toplamış bir anda y.dışı olmuş piyangodan green card mı çıktı ki?" fln diyiveriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

adam iphone 5 değil de daha uygun fiyatlı bir telefon kullanacak?

Eyvallah zaten ona bi lafımız yokta ama gittiği yer orta dünya değil ki yine eninde sonunda rutin bir hayata kavuşucak iş evi arabası daha iyi cep telefonu daha büyük televizyonu hayat sigortası, yazlığı daha lüks arabası olsun isticek.

İlk atılımı yaparken para lazım ama kar/zarar hesabıda yapması lazım.

Neyse kolay gelsin bundan sonraki yeni yaşamında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...