calvaria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 o zaman ben yükleyeyim bunu ya akşamları 2-3 el atarım güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi ben yükledimde,nası silah yapsak akarız gideriz,varmı bu işin prosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben elektrikli olanı kullanmıştım ilk oynadığımda çok hoşuma gitmişti ama iyi yada kötü diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 GONDARCENGIZ said: abi ben yükledimde,nası silah yapsak akarız gideriz,varmı bu işin prosu Pek bi keyifli Scattergun kullanmak bi de jump boots al Scout oluyosun işte uzak mesafe için de beam liquid coolingle ben böyle kullanıyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bende şu an 5100 mavi dalga var,bana bi tane ayarlasana daha 2.ci oyunumu attım 5100 e en tasaklısından askfask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bakıyım oyuna öyle yazıyım bi iki linkte koyarım geliyorum edit:tf2 severler güzel hazırlanmış burdan bişeyler seçebilirsin.Scatter barrel Shell load takılı bende , beam içinde liquid cooling var jump boots önemli yerden silah falan al anlarsın nası bişey aradığını ordan ayarlarsın yanarken takla atmayı unutma beami r ye basılı tutarak daha hızlı soğutabilirsin ve yanarsan beam de ısınıyor.Evet o sağ alttaki hintleri okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 acelesi yok ya lcs var,ama iyi olur :D cidden çözemedim hangi silah iyi olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar