dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 üni eğitim kalitesi ve üni.nin etkisini tutup da paraya bağlı research, citation etc ile değerlendirmeye kastığınızda bu oluyor. bizden okul hiç çıkmıyor. çünkü yök var,devlet var, üniversitelerin süper bağımlı olması gibi bi durum var.. e o zaman haliyle yüksek kalitede eğitim yok, yatırım yok, epic araştırmalar hiç yok. bu gibi şeylerin haberinin yapılması "tr'den neden madalyalı athlete çıkmıyor?" tadında bişi. çünkü şartlar uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Lol epic araştırma yok? Adamlar 300 kez yangın çıkan evi araştırıyorlar, şimdi MIT düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yaptigimiz arastirmaya atif almayi gectim dogru duzgun veritabani kullanamiyoruz atif yapmak icin, underdog ruhu kemiklerimize islemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 neler neler var yazıcak ama, gg olmayalım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 401-500 Istanbul University 1 14.3 saçmalık la hani odtü boğaz içi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 prodigy said: lan benim okul ilk 200-300 de. hadi onlar beni kabul etti ama ben nasi kabul ettim ya. imdat kaymaya gittin oraya sen okumaya değil tabi kabul edicen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi sehir tamam ama gittim okulu nie sfu sectim hic bi fikrim yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 İş spora gelince hem "ülkemizi en iyi şekilde temsil ediceeeeez, bayrağımızı dalgalandıracaaaaaz" ayakları at, hem yine tokat ye. İş eğitime gelince lafını bile etme. Sikkoluk listesinde anca en iyi olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar