Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 öyle kısa film dedim de, okul için proje aslında gereken şeyler: - kısa kollu beyaz gömlek, beyaz kumaş pantolon, beyaz ayakkabı (2 tane lazım hepsinden) - hastane pijaması. yani açık renk pijama altı, açık renk tişört, açık renk uzun hastaların giydiği entariden. - hasta nakil aracı gibi bir şey için kullanacağım bir araç. kapaklı kasası falan olması lazım yani, içinde insan oturucak. ama aracın yan tarafında kocaman SÜTAŞ falan yazabilir mesela, kapakları ve çok az içi gözükecek sadece. yani içinde de oturacak bi sıra, bişey lazım. şimdi böyle açık açık yazdım ne istediğim kesin olarak belli olsun diye. ben bunları nerden bulurum? bana yaklaşık ne kadara patlar?
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 istanbul unutmuşum onu evet
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 medikalci veya üniformacılara bakabilirsin
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 şöyle ödev verseler okulu bırakıp işletme okurum
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 elbiseleri kolay bulursun hasta nakil aracı daha kolay, ara 112'yi ölüyorum yetişin de.
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 atla git özel ambulans şirketlerinden birisine, anlat böyle böyle diye, 1'er karton malbuş alırım de personele, tamamdır işte işin.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 huun said: atla git özel ambulans şirketlerinden birisine, anlat böyle böyle diye, 1'er karton malbuş alırım de personele, tamamdır işte işin. sdf malbuşa hallolsa cidden ne güzel olur özel ambulans şirketi diye bişey olduğunu bile bilmiyordum, onu bi araştırayım Sparkcaster said: şöyle ödev verseler okulu bırakıp işletme okurum aslında ödev daha genel, bu da benim ödev için çekmek istediğim film. zaten prodüksiyon fazla uçuk olucak gibiyse vazgeçip başka bi konuya yönelicem el mahkum.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yav said: set fotoğrafçısı lazımsa abi o rezilliği kimse fotoğraflamasın mümkünse
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 o terliklerden bi tek var sanırım mutfakta
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 biz 2009 senesinde 4 saatliğine ambulansı 200- 250 liraya kiralıyoduk adamlar tam ekip geliyodu yane 2 tane hastabakıcı 1 şöför özel ambulans sirketleri var bole biz maçta kenarda durması için kiralıyoduk mecburiyetten sen durumu acıklarsan sanada fiyat cıkarırlar
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hmm 200-250 fazlaymış ama personeli çıkartırsak daha ucuza olur belki
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Sparkcaster said: şöyle ödev verseler okulu bırakıp işletme okurum ahah aynen lan eşşek gibi genetic algo ödevi fln verseler yadırgamam yaparım da git önlük bul deseler ölümüne stress'e girerim sanırsam.
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ödevi anlayamana ödev bile vermemek laızm
Öne çıkan mesajlar