Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 öyle kısa film dedim de, okul için proje aslında gereken şeyler: - kısa kollu beyaz gömlek, beyaz kumaş pantolon, beyaz ayakkabı (2 tane lazım hepsinden) - hastane pijaması. yani açık renk pijama altı, açık renk tişört, açık renk uzun hastaların giydiği entariden. - hasta nakil aracı gibi bir şey için kullanacağım bir araç. kapaklı kasası falan olması lazım yani, içinde insan oturucak. ama aracın yan tarafında kocaman SÜTAŞ falan yazabilir mesela, kapakları ve çok az içi gözükecek sadece. yani içinde de oturacak bi sıra, bişey lazım. şimdi böyle açık açık yazdım ne istediğim kesin olarak belli olsun diye. ben bunları nerden bulurum? bana yaklaşık ne kadara patlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 istanbul unutmuşum onu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 medikalci veya üniformacılara bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 şöyle ödev verseler okulu bırakıp işletme okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 doktor arkadaş bul.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 elbiseleri kolay bulursun hasta nakil aracı daha kolay, ara 112'yi ölüyorum yetişin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 atla git özel ambulans şirketlerinden birisine, anlat böyle böyle diye, 1'er karton malbuş alırım de personele, tamamdır işte işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 set fotoğrafçısı lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 huun said: atla git özel ambulans şirketlerinden birisine, anlat böyle böyle diye, 1'er karton malbuş alırım de personele, tamamdır işte işin. sdf malbuşa hallolsa cidden ne güzel olur özel ambulans şirketi diye bişey olduğunu bile bilmiyordum, onu bi araştırayım Sparkcaster said: şöyle ödev verseler okulu bırakıp işletme okurum aslında ödev daha genel, bu da benim ödev için çekmek istediğim film. zaten prodüksiyon fazla uçuk olucak gibiyse vazgeçip başka bi konuya yönelicem el mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yav said: set fotoğrafçısı lazımsa abi o rezilliği kimse fotoğraflamasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 çocuklarına gösterirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 o terliklerden bi tek var sanırım mutfakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 biz 2009 senesinde 4 saatliğine ambulansı 200- 250 liraya kiralıyoduk adamlar tam ekip geliyodu yane 2 tane hastabakıcı 1 şöför özel ambulans sirketleri var bole biz maçta kenarda durması için kiralıyoduk mecburiyetten sen durumu acıklarsan sanada fiyat cıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hmm 200-250 fazlaymış ama personeli çıkartırsak daha ucuza olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Sparkcaster said: şöyle ödev verseler okulu bırakıp işletme okurum ahah aynen lan eşşek gibi genetic algo ödevi fln verseler yadırgamam yaparım da git önlük bul deseler ölümüne stress'e girerim sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ödevi anlayamana ödev bile vermemek laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Yedeklı Istıyormussun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar