GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 İçinde level80 thief var,üstü başı exoticti diye hatırlıyorum flame dungeon daggerı vs. var 500 gold var içinde 300tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 300 tl normal mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Gold fiyatlarına bakıp yazdım bilmiyorum flamelemeyin hemen. 1gold 1tl diyor bir iki sitede bende yarı fiyattan yazdım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Waterlayalım. Altını ayrı sat kar edersin ama piyasa malesef düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 icy water olsun plz. valla uzun süredir sadece girip mystic forge yanında ziplayıp çıkıyorum oyundan piyasadan haberim yok. goldu alan site biliyorsanız PM lütfen hesabı ucuzdan veririm yada d3 key ile takaslarım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Öm atayım dedimde doluymuş mesaj kutusu.Bir boşaltırsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar