Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belki satılık razer ultimate blackwidow klavye, Sıfır

barbu

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

aynen abi hele yazan adamsanız kod mod kesin alın hem hızınız hem zevkiniz artar.

Valla hedefimde ki klavye

Vortex KBP poker. layout farklı gördüğünüz üzere bunun düz olanıda var.

Bu arada hertürlü kaynak: geekhack.org forumları.

Bulamadim bunu mechanicalkeyboards.com da , hep siyah olan var.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&cPath=113_1277&products_id=19566 bide bu var beyaz buda cok hos bi alet. ama avusturalya sitesi.

Bu kore yapimi keyboardlari bulmak cidden zor ya avrupada bile zor mesela filconun us distribitoru yok Uk deki distributor sadece amazon uzerinden satis yapio.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorunlu çıktı klavye sdfs. Dün ne yaptım ettiysem de razer'ın kendi programına tanıtamadım klavyeyi. firmware bile güncelledim. olmuyor. zaten format atıcaktım bahane de oldu. format sonrası denedim gene olmuyor.

normal şekilde çalışıyor da macro ve profilleri göremiyorum program tanımadığından.

internette millet geri gönderip 2.yi almışlar, düzelen olmuş bu şekilde. bugün teknosa yolu gözüktü bana da.

iyi ki satmamışım. boşa uğraşım artacaktı satan alan insanla filan.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

abi sorunlu çıktı klavye sdfs. Dün ne yaptım ettiysem de razer'ın kendi programına tanıtamadım klavyeyi. firmware bile güncelledim. olmuyor. zaten format atıcaktım bahane de oldu. format sonrası denedim gene olmuyor.

normal şekilde çalışıyor da macro ve profilleri göremiyorum program tanımadığından.

internette millet geri gönderip 2.yi almışlar, düzelen olmuş bu şekilde. bugün teknosa yolu gözüktü bana da.

iyi ki satmamışım. boşa uğraşım artacaktı satan alan insanla filan.

vermillion said:

Xenocide said:

vermillion said:

Xenocide said:

yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır?

O programın amacını bende anlayamadım kimsede calışmıyor niyeyse :D

Onun yerine direk klavyenin driver'ını indir.

klavyenin driverını da bulamadım ya sana zahmet link verebilir misin?

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=608

bu olması lazim,bi' dene bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

o ilk başlardada sıkıntı olur diye düşündüm ben şuanda kullandığım klavyede küçük hatta o kadar iyi ki layout normal klavyeye göre alıştıgın anda rahatlığını anlıosun yani ön yargılı olmamak lazım klavyeye göre çünkü.

Misal eskiden kullandığım klavyelerin hep sol shifleri ufacıktı şuanda kullandıgımın epey büyük ve farkı anladım.

Enter küçük gözüksede enine doğru uzun shiftde öle ve bence öle olması daha mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...