reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ii dayandin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 reampage said: aynen abi hele yazan adamsanız kod mod kesin alın hem hızınız hem zevkiniz artar. Valla hedefimde ki klavye Vortex KBP poker. layout farklı gördüğünüz üzere bunun düz olanıda var. Bu arada hertürlü kaynak: geekhack.org forumları. Bulamadim bunu mechanicalkeyboards.com da , hep siyah olan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 evet o custom tuslar ve o alimnyum ayri ayri satilio satan adamlarda el yapimi yaptigi icin forumdan satis yapioalr direk http://rabbitwebfactory.com/pages/kbt_race su sitede var ama bi kac tane ozel dizayn kbp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&cPath=113_1277&products_id=19566 bide bu var beyaz buda cok hos bi alet. ama avusturalya sitesi. Bu kore yapimi keyboardlari bulmak cidden zor ya avrupada bile zor mesela filconun us distribitoru yok Uk deki distributor sadece amazon uzerinden satis yapio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 f tuşları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sadece f mi yon tuslarida yok bildigin eziyet o alet ya :D alismak cok zor daha farkli versionlari var onlar daha mantikli o bildigin uc bi klavye gerekli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi sorunlu çıktı klavye sdfs. Dün ne yaptım ettiysem de razer'ın kendi programına tanıtamadım klavyeyi. firmware bile güncelledim. olmuyor. zaten format atıcaktım bahane de oldu. format sonrası denedim gene olmuyor. normal şekilde çalışıyor da macro ve profilleri göremiyorum program tanımadığından. internette millet geri gönderip 2.yi almışlar, düzelen olmuş bu şekilde. bugün teknosa yolu gözüktü bana da. iyi ki satmamışım. boşa uğraşım artacaktı satan alan insanla filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi o programda sorun var götürmeden bi dur bi topik vardı orda bi link vardı onu çekince çalışmıştı bendede bi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 barbu said: abi sorunlu çıktı klavye sdfs. Dün ne yaptım ettiysem de razer'ın kendi programına tanıtamadım klavyeyi. firmware bile güncelledim. olmuyor. zaten format atıcaktım bahane de oldu. format sonrası denedim gene olmuyor. normal şekilde çalışıyor da macro ve profilleri göremiyorum program tanımadığından. internette millet geri gönderip 2.yi almışlar, düzelen olmuş bu şekilde. bugün teknosa yolu gözüktü bana da. iyi ki satmamışım. boşa uğraşım artacaktı satan alan insanla filan. vermillion said: Xenocide said: vermillion said: Xenocide said: yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır? O programın amacını bende anlayamadım kimsede calışmıyor niyeyse :D Onun yerine direk klavyenin driver'ını indir. klavyenin driverını da bulamadım ya sana zahmet link verebilir misin? http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=608 bu olması lazim,bi' dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 deneyemem şuan. işteyim. gidip değiştireyim kesin olsun.ama linkle sen gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bu zaten normal blackwidow'un driverı da ben bunun benimki için olanını da indirdim zaten. işe yaramadı bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 o zaman teknosa yolları gözükür :D adamlar inşallah uğraştırmaz servise yollıcaz baktırıcaz bizde çalışıo felan diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 onlarda çalışıyorsa zaten bozukluk yoktur. da nasıl çalıştırdıklarını göstersinler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi o synapsisi sorunsuz yükleyen kaç kişi var acaba bide log in felan olmanı istio abuk subuk ne gereksiz şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ben ikisini de denedim çalışmayınca. firmware sonrası da gene hepsini denedim. gereksizlik abidesi cidden. bir de üyelik istiyor. bütün kişisel bilgileri de toplarız kabul et diye diretiyor üstelik filan. alt tarafı macro programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 of şu enter tuşunu neden ufak yaparlar anlamam, baktığım çoğu mekanik klavyede öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 o ilk başlardada sıkıntı olur diye düşündüm ben şuanda kullandığım klavyede küçük hatta o kadar iyi ki layout normal klavyeye göre alıştıgın anda rahatlığını anlıosun yani ön yargılı olmamak lazım klavyeye göre çünkü. Misal eskiden kullandığım klavyelerin hep sol shifleri ufacıktı şuanda kullandıgımın epey büyük ve farkı anladım. Enter küçük gözüksede enine doğru uzun shiftde öle ve bence öle olması daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Teknosada win8 de gene çalışmadı ama win7 de çalıştı. Kavga dövüş aldım iade parami. Adamlar servise gönderelim diyordu. 1 gün bile kullanmadığım cihaz icin 2 hafta servis bekleteceklerdi az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 parayı aldın yani oo helal teknosa-0 barbu-1 eheh ii oldu içine sinmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Hediye ceki ile ödediğim kısımı gene cek olarak verdiler ama süresizmis. Ilerde sorunsuz bisi olacağına emin olursam alırım. Sevmiştim aslında klavyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 barbu said: Teknosada win8 de gene çalışmadı ama win7 de çalıştı. Kavga dövüş aldım iade parami. Adamlar servise gönderelim diyordu. 1 gün bile kullanmadığım cihaz icin 2 hafta servis bekleteceklerdi az daha. tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar