yazuach Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Merhaba.Benim ufak bir sorum olacaktı.Ben ekonometri okuyorum şuanda.Üniversite bittikten sonra mesela halkla ilişkiler üzerine yüksek lisans yapabilir miyim? Bu mümkün birşey mi? Yoksa her bölüm için yüksek lisans belli ana dallarla mı sınırlı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Fistan izin verdiyse problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Yaparsın da ekonometri üzerine niye halklailişkiler istiyorsun onu anlamadım. İktisat/işletme/ekonomi müh. vs. üzerine yapmak daha avantajlı. Ha bölümü sevmiyorum, alan değiştireyim vs. diyorsan ve 2. sınıfta falansan bırak zaten. İstediğin bölüme gir hem çilesini çekmezsin hem de diploma notun yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Yapabilecek düzeyde olduktan sonra üni okumadanda master yapabilirsin. Maksat yapabilite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Ahahah Referans mektuplarınıda lise müdürüne yazdırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar