Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu topici gormicek kdr kor musunuz? yoksa ba$ka topic acip geyik yapmak miydi amaciniz? online team hede höde bunu gosteriyorda..[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 geyik degil reklam[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu günde biri sindarin serverında şu pageyi attı: gm bey neden bu vendorlar tp satmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hiçbiri komik değil. espri anlayışınızı değiştirin ya da hiç yapmayın bence. tepki gösteren millete de hiçbir şey deme hakkınız yok kendinizi şaklabanlık yapmaya çalışan kişi şekline sokmamak sizin elinizde.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Vay canına adam owner yaa titleye bakın :) birde ss almasınıda biliyorsun saçma sapan topicte açmasını biliyorsun ne diyeyim sende aranacak bütün özellikler var. pişkin pişkinde gülebiliyorsun :)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 artık bakmazlar foruma yüz kalmadı[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 En kral page : Osman silahımı caldı vermiyo... Limbscomptayken bi page gelmişti ( elemanın biri bug buldum yerine bag buldum yazmış ) ne bilim komik degil ama aklıma geldi yazaymı dedim[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Eray-Prodigy, 16 Kasım 2004 13:04 tarihinde demiş ki: [spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. :: ) [ /spo] Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor Nedense bu imza bana çok komik ve reel dışı geldi. UO'ya 6 sene önce (11 yaşında) başladığınıda düşünürsek. Komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya varya hic gulecegim yoktu gelen page e de deil o zaten staff resmini gorunce koptum ayrica arklari tebrik ederim hic deilse page scps ini koymayi basarabilmişler :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar