Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Kral Page..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu topici gormicek kdr kor musunuz? yoksa ba$ka topic acip geyik yapmak miydi amaciniz? online team hede höde bunu gosteriyorda..[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
  • Admin
Mesaj tarihi:
geyik degil reklam[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
hiçbiri komik değil. espri anlayışınızı değiştirin ya da hiç yapmayın bence. tepki gösteren millete de hiçbir şey deme hakkınız yok kendinizi şaklabanlık yapmaya çalışan kişi şekline sokmamak sizin elinizde.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Mesaj tarihi:
Vay canına adam owner yaa titleye bakın :) birde ss almasınıda biliyorsun saçma sapan topicte açmasını biliyorsun ne diyeyim sende aranacak bütün özellikler var.
pişkin pişkinde gülebiliyorsun :)[signature][hline]deviL|may|Cry
Mesaj tarihi:
En kral page : Osman silahımı caldı vermiyo...

Limbscomptayken bi page gelmişti ( elemanın biri bug buldum yerine bag buldum yazmış )

ne bilim komik degil ama aklıma geldi yazaymı dedim[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Guildmaster Of Black Dragons
Mesaj tarihi:
said:
Eray-Prodigy, 16 Kasım 2004 13:04 tarihinde demiş ki:

[spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. ::
) [ /spo]
Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor

Nedense bu imza bana çok komik ve reel dışı geldi. UO'ya 6 sene önce (11 yaşında) başladığınıda düşünürsek.

Komik..
  • Yeni Oluştur...