Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 eminönünden geçtim geçen,kasetçiyi görünce,hemen 80'lerin sonuna gittim.arabeskden nefret etmeme sebep olmalarına rağmen,küçük emrahın,ibraam tatlısesin o eminönü de ki keşmekeş de bütün kasetçilerin birbiriyle yarışırcasına kulak zikmeleri aklıma geldi. nostalji yapalım şurada:D 30+ yaş pls:D bir nesli kaybettiler lan bu filmler yüzünden:D üstteki videonun,1:02:00 dan sonrasını izlemeyin lan:D bir de 88 miydi neydi,abim zorla bu konsere götürmüştü beni ,Allah kahretmesin:D gülhane konseri ferdinin :S kadınlar hadi çükünü göster ablana diye araya almışlardı beni... tüh lanet olsun ya,bu nasıl bir albüm kapağıdır :S edit:lan bi de şimdinin parasıyla,1 liraya 3 lahmacun satan biri vardı beyazıt meydanında,kedi eti derdi abim hep,ama ne lezzetliydi zıkkım ya,kayboldu heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 21lik bebe değilmisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 pardon o başkasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Cons said: pardon o başkasıydı tamam tezgahın önünü kapatma hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kapatırsam naparsın lan top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 pazar günlerinden ve bizimkilerden nefret ederdim. izlerdim ama içten içe bi gıcığım vardı daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Cipetpet said: ok gittim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Lan zaten pazar akşamı olmuş tatil bitmiş hüzünlüyüz bide o gıcık Bizimkiler müziği Ayla hanım dramları falan offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 soldakine saygımız sonsuzda,ortada ve sağdakine felaket gıcıktım o küçücük halimle... bir de kung-fu merakı vardı,hani şu 2 derse gidip kendini bruce lee sanmacılıklar:D 2-3 kere dayak yemiştim,aaaoow uuuv diye bağırırken,karşıdaki vermişti zopayı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 "Clementine'den ne korkardık yhaaa : )))" demezseniz darılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 80lerde 20li yaslarda olmayi isterdim, ama mumkunse turkiye'de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar