Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raul Meireles'in Cezası 4 Maça İndirilidi

Yagiz9304

Öne çıkan mesajlar

Bence bir konuyu hak ediyordu, bu da benden bir görüntü, kim haklı kim haksız izleyen karar verir: http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk&feature=youtu.be

not: adam hem son of bitch diyor hem tükürüyor, hem gay diyor 4 maç ceza alıyor, sahi bu yapılanlar aslında portekizde sevgi gösterisi anlamına geliyordu değil mi? He bir de 3 temmuz süreci vardı ona değinmeyi unutmuşuz kusrumuza bakmayın cemaatin montajı bu görüntü :(
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

/thread

http://www.youtube.com/watch?v=T4HUHqEZ3UA

fb maçı öncesi 4 maçtan 1 maça düşen hareket

http://www.youtube.com/watch?v=WzGnds9F87Q

Başkanı ne ki kendisinden ne bekleyesin Fenerlinin. y: Hocam x benim saçımı çekti, Öğretmen: x, oğlum niye çektin arkadaşının saçını, z de çekti hocam. Tanıdık gelmiştir umarım
Sosyal ağlarda paylaş

hayat çok mu zor yağızcım?

ikinci olarak demek istenileni bile anlamıyosun; ama bak basitçe yazayım. işinize gelince değil, hep böyle adaletli olun o zaman kimse konuşmaz böyle. deniyim dedim şansımı hadi bakalım. caner boş yere 2 maç ceza çekerken türk futbolu için ağlamıyodun hiç? galatasaray niye o açıklamayı yapmıyordu o zaman?

kaliteli görüntü koyuyoruz önüne orada konuştuğu belli olan, onu bile görmek istemiyosun. kapatmışsın çünkü kendini objektifliğe. ağlamak için ağlıyosun

başkana gelince, kendi taraftarını dolandıran başkana sahipsin konuşuyosun. başkan öyle diye sende mi dolandırıcı olacaksın yani? o kadar boş konuşuyosun ya

çıkın artık şu oldboyz kafasından
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir, Galatasaraylı Engin'in cezasına ağzını açtı mı? Ağzından tükürükler saçarak konuşma diye işin içinden sıyrılan federasyon, sinirlenip tartışırken yanlışlıkla itme gibi bir kılıf da uydurabilirdi Engin için. Caner konusuna gelirsek, önce "nasıl duyacak lan o mesafeden" diyordunuz, sonra "Veysel, lan demiş onun cezası Caner'e çıkmış" demeye başladınız, ben alenen şike yapıp şampiyon olmuş bir takımın, o oyuncuya para ateşleyip suçu üstlendirme ihtimali olmadığına inanmıyorum. Fırat Aydınus gitti 3 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyi hakem performansını gösterdi. Harcamaya ne çok meraklısınız, bazı embesilleri hariç tutarsak, Galataray taraftarı hiçbir zaman Fenerbahçe taraftarı gibi bilinçli bir şekilde yanlışları savunmadı.

edit: ben bunları yazdıktan sonra kendi taraftarını dolandıran başkan demişsin: bak şimdi ne derece ekonomi, finans falan biliyorsun bilmiyorum ama, orada bir yatırım yapılıyor, karşılık bekleniyor kar payı alınca iyi sermaye arttırımı yapınca mı kötü? Alma kardeşim Galatasaray hissesi, alanlar Galatasaraylı falan değil rahat ol "GS Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarsa bu hisseler uçar oolloooom" diyen tipler.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediğim şeylere cevap veremeyip, hep başka yere çekiyosun.

Engin yaptığı şey için ceza aldı.

Meireles ise tükürmedi; ama hala sana kanıt sunmamıza rağmen kanıtlanmış, kaliteli görüntü ile, sen dandik, frame atlayan montaj bir video ile geliyorsun ve konuşuyosun bıkbık aralıksız. konudan uzaklaşıyosun, saptırıyosun kafana göre. Saptırdığın yön ise yön değil zaten.

çok garip bi adamsın, bunu daha önce çok belli ettin. garip komplekslerin vs var üniversite mevzusu olsun, başka konular olsun. git dışarıda bir hayat var. bu kadar subjektif yaşama hayatı.

kısacası

http://veyselkeles.files.wordpress.com/2009/08/8249.jpg

edit: bunu yazmazdımda kendi kendine yatırımdan ne kadar anlıyosuna getirmişsin konuyu, kaşınmışsın. zorla kapak istiyosun ha. yatırım yönünde konuşmayalım, raymond james vs gibi firmalarda üst düzey yöneticilik yaptığı için babam çevremde bunları konuşabileceğim, bana anlayabileceğim dilde anlatabilecek biri var merak etme. bilmeden konuşma böyle konularda ki zaten git biraz yatırımcıların bu konu hakkında yazdıklarını oku, anlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

sinirlenip tartışırken yanlışlıkla itme gibi bir kılıf da uydurabilirdi Engin için.

he kardeş, iyi geceler. seni uyku tutmaz ağla dur

konuştuğu, ortada tükürme hadisesi olmayan kaliteli vidyoyu bin kere koyduk, hala görmezden geliyosun federasyon tükürük için konuşma bahanesi diyosun.

valla gram göremezsin ben sabaha kadar anlatsam. eğitim cahilliği almış eşeklik baki kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Aziz Yıldırım'ın çıkıp mahkemede, "Galatasaray da şike yaptı" diye savunma yapmasını kast ettim. Yoksa her taraftar kulübünün başkanı gibi olmak zorunda değil. Yatırıma gelecek olursak o yazılan yazılar kişisel görüş bildirir, yatırım şirketinde çalışan insanlar tabi ki kendi müşterisi veya kendisi "kısa vadede" mağdur oldu diye ortalığı velveleye verebilir. Memleketin Sermaye Piyasası "Kurulu" dikkatini çekerim kurul bu bir kişi falan değil, durumun gayet uygun olduğunu belirtti, ama şöyle bir durum var ki, mahkeme kararının yalan olduğunun iddia edildiği bir ortamdayız. Hiç Ergenekon falan deme bence o insanlar bir şeye bağıra bağıra muhalefet olduğu için o hallerde, Fenerbahçe neye muhalefet etmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Memleketin Sermaye Piyasası "Kurulu" dikkatini çekerim kurul bu bir kişi falan değil, durumun gayet uygun olduğunu belirtti.

Spk ilan etmişse, şike konusunada aynı bak işte. Federasyon ilan etmiş.

Tahkim "Kurulu" dikkatini çekerim kurul bu bir kişi falan değil, Meireles konusunda durumun senin anlattıpın gibi olmadığını belirtti. Niye bu gözyaşları senin bu mantığınla?

Hep tek taraflı konuşuyosun, kapağın hazır git oyna.

Hadi iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

SPK'nın kararının zıttı bir mahkeme kararı yok. Ama Federasyonun kararının zıttı son derece net bir mahkeme kararı var. Açıp tapeleri biraz okuduysan biliyorsundur zaten ne kadar açık olduğunu olayların... Haydi sana da iyi geceler

Ayrıca yaptığına demagoji denir, bilirsin Melih Gökçek çok iyi yapar. Tahkim Kurulu gözle görülen konular üzerine veriyor kararını, SPK ise bazı teknik esaslara göre hareket ediyor. Durum aynı değil emin olabilirsin, sen inanmasan da o adamın ağzından tükürük çıkıyor, "fuck your mother, son of a bitch!" lafları çıkıyor, bu adam parmakları yuvarlak haline getirip içine başka parmak sokup gay hareketi de yapıyor ve "büzüğün yemiyor" işareti de yapıyor, ve 4 maç ceza alıyor, adli ceza bile gerektirebilecek bir durum var ortada. Ne güzel lan biz de yapalım bunları 4 maç versinler. Hoop ama bir şart var Fenerbahçe forması giyeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

6 puan üstünüzdeyiz gençler sakin olun bir soluklanın. Bizim ağlayacak bir şeyimiz yok, Engin'e üst limitten ceza kesen TFF'nin Meireles'e az ceza vermesi, yani adaletsizlik derdimiz. He bir de sizin ırkçılık yapıp 2 maç ceza alan topçunuz da vardı di mi? Yok ya prick dedi o, bir de 3 temmuz süreci
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısınız ağlıyoruz, şike yapıp şampiyon olan ya da ırkçılık yapıp hakeme tüküren oyunculara sahip bir kulübün neredeyse sıfır ceza ile yırtmasına ağlıyoruz. Bize old boyz diyenlerin "paramız var şike yapıyoruz size ne zaaaaaa" diyen liseliler olduğuna dair de en ufak bir şüphe yok aklımda. Hadi iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...