NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: laverda, 29 Ekim 2004 10:52 tarihinde demiş ki: ohoo o parayla iki 2 tane biçerdöver alınır en kralından :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Naa, 29 Ekim 2004 02:00 tarihinde demiş ki: Cem yılmaz Enzo almadıgını ve almıyacagini acıkladı biz o gunleri gectik artık yaslandık gibisinden konustu. Alamayacağını söylemeyi unutmuş birde. Discovery Channel da izlemiştim, araç sayılı üretildiği için fiyatı 350.000$ gibi bir fiyattan satışa çıkmış. Şuan 2. el 2 milyon $ civarında.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 walla o arabayı Türkiye'ye getirebilene helal olsun derim.ortalık yamyam dolu insanın evini basıp linç ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 walla getirirler hiç merak etme ne insanlar var cem yılmaz getirtememiş bir kritere takılmış ama hangisi olduğunu unuttum.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: BOccOB, 05 Kasım 2004 22:54 tarihinde demiş ki: Bende türkiye de ferrari kullanmaya bayılıyorum, italyadan getirtiyorum vınn vınn kullanıyorum benzin bitince araca türkiyedeki adi benzinden koyamayacağımdan yeni bi full depo ferrari alıyom italyadan... evin arkasında 50-60 tane ferrari birikti, onları da herhalde geri dönüşüme verecem pohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 benimkini 1200 km de verdim sca yi[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: sunthewhich, 30 Ekim 2004 13:27 tarihinde demiş ki: said: Naa, 29 Ekim 2004 02:00 tarihinde demiş ki: Cem yılmaz Enzo almadıgını ve almıyacagini acıkladı biz o gunleri gectik artık yaslandık gibisinden konustu. Alamayacağını söylemeyi unutmuş birde. Discovery Channel da izlemiştim, araç sayılı üretildiği için fiyatı 350.000$ gibi bir fiyattan satışa çıkmış. Şuan 2. el 2 milyon $ civarında. Cem yılmaz'ın 2milyon doları yok mu demek istiyosun? LoL. En az 5 katı nakiti,yatları,katları var adamın. Enzo'da alır isterse.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bir enzo sahibi olabilmek icin garajinizda sizin adiniza ait en az iki tane daha ferrari olmaliymis buda bir dipnot yani her onune gelen ferrari alamaz (cem yilmazdan bahsetmiyorum tabikiii)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar