Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cem yilmaz enzo siparis etmis

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

said:
Naa, 29 Ekim 2004 02:00 tarihinde demiş ki:
Cem yılmaz Enzo almadıgını ve almıyacagini acıkladı biz o gunleri gectik artık yaslandık gibisinden konustu.
Alamayacağını söylemeyi unutmuş birde. Discovery Channel da izlemiştim, araç sayılı üretildiği için fiyatı 350.000$ gibi bir fiyattan satışa çıkmış. Şuan 2. el 2 milyon $ civarında.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 05 Kasım 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
Bende türkiye de ferrari kullanmaya bayılıyorum, italyadan getirtiyorum vınn vınn kullanıyorum benzin bitince araca türkiyedeki adi benzinden koyamayacağımdan yeni bi full depo ferrari alıyom italyadan...

evin arkasında 50-60 tane ferrari birikti, onları da herhalde geri dönüşüme verecem

pohaha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sunthewhich, 30 Ekim 2004 13:27 tarihinde demiş ki:
said:
Naa, 29 Ekim 2004 02:00 tarihinde demiş ki:
Cem yılmaz Enzo almadıgını ve almıyacagini acıkladı biz o gunleri gectik artık yaslandık gibisinden konustu.
Alamayacağını söylemeyi unutmuş birde. Discovery Channel da izlemiştim, araç sayılı üretildiği için fiyatı 350.000$ gibi bir fiyattan satışa çıkmış. Şuan 2. el 2 milyon $ civarında.
Cem yılmaz'ın 2milyon doları yok mu demek istiyosun? LoL. En az 5 katı nakiti,yatları,katları var adamın. Enzo'da alır isterse.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...